Известие

Collapse
No announcement yet.

Кой кога ще тръгва за Феста

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кой кога ще тръгва за Феста

Извинявам се ако съм объркал раздела или има такава тема потърсих но не намерих.Искам да питам има ли някой от София или от Люлин да тръгва в събота за итал феста и да си направиме нещо като среща сутринта да пиеме по кафе и да тръгнеме към феста
    Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
    sigpic

Аз ще тръгвам и аз ама от Дианабад...

Направо може всички желаещи да се съберем на Ал.Невски и от там да тръгнем в група
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

Comment

Люлин тийм ще се събира на своя територия и в колонка към хубавата писта

155 2.5 V6
      Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

Е на последната среща на Невски изскочи преложението да се съберем на ботевградско на комплекс ДИАНА,там за гумтие дето е! Стори ми се добра идея - иначе може и на Невски, стига да решим само!

Даването на газ, води до пристрастяване!
        Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
        Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Колеги аз сьм от Люлин кажете каде и може да напрвим групичка за феста,а пьк може и на Ал.Невски както предложи VFTI.
          Fiat Punto GT '96 131 hp

Comment

Тая тема си е баш на място.Люлинци да се си се събират на групичка звучи добре,но даите да се наговорим за едно място където всички от СФ/или поне повечето/ ще се чакаме да тръгваме.Предполагам,че ще има доста хора така,че трябва да има бая място за колите ни, а и за нас самите.
            Някои ще води ли със себе си приятелки,гаджета,жени,любовници,мъже,домашни любимци и т.н?

ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

еми за срещата на ДИАНА на Ботевградско преди бензиностанция ШЕЛ е добра идея. Но както кажете.
              Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
              ех.. Малкото КуВе
              sigpic

Comment

Още не сме го обсъдили с мойте хора (Люлин), но ще Ви уведомим веднага щом вземем решение. За дианата и на мен ми се върти в главата, ама ми се щеше да минем през София голяма колона алфи да ни се зарадват хората. Колкото повече, толкова ПОВЕЧЕ! Единият вариянт е Невски а другия още го гоня из тиквата си!
                sigpic
                Subaru Legacy 3.0 H6
                Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                0888 511 533 - Бонев

Comment

Павка "Люлин тийм" предлагам да се събира тука !! Пък ако срещнеме някой може да се присъединиме Предлагам аз......

155 2.5 V6

Comment

дайте да се съберем всички на едно място и да трагнем заедно,решете къде и да е по лесно за излизане от софия
                    Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                    Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                    Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

До неделя наща бригада ще го обсьди.
                      0888515205

Comment

а какво ще кажете след като се съберем да се движим във възходящ ред.от най-малкия номер примерно 33 до най-големия 166.така също ще е много впечатляващо
                        ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                          Тая тема си е баш на място.Люлинци да се си се събират на групичка звучи добре,но даите да се наговорим за едно място където всички от СФ/или поне повечето/ ще се чакаме да тръгваме.Предполагам,че ще има доста хора така,че трябва да има бая място за колите ни, а и за нас самите.
                          Някои ще води ли със себе си приятелки,гаджета,жени,любовници,мъже,домашни любимци и т.н?

Да,ще си водим половинките.....хахахахха

ALFA 145 1.6 ТS `97
                          & ALFA 156 1.8 TS '99

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                            а какво ще кажете след като се съберем да се движим във възходящ ред.от най-малкия номер примерно 33 до най-големия 166.така също ще е много впечатляващо
                            Аз пък мислех от тука 3-те 155-ци дето сме една зад друга,а на Ботевградско една до друга

155 2.5 V6

Comment

Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщение
                              еми за срещата на ДИАНА на Ботевградско преди бензиностанция ШЕЛ е добра идея. Но както кажете.

Да идеята беше моя, но казвайте все пак къде ще се събираме и да го направим, че няма време ако продължаваме да се ослушваме
                              Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
                              FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
                              sigpic

Comment

Working...
                              X