Последно сега на автогарата на Герена ли остана. Ако е там, вход за автогарата не е ли бариера. Малко е кофти да се спира там май. Пък и доста коли ще са надявам се.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кой кога ще тръгва за Феста
Collapse
X
-
не на стадиона. Магазина на опел на ботевградско шосе ако го знаеш то е залепено до него.
Караш си по ботевградско шосе посока излизане от софия и ще стигнеш светофара преди караулката но ако незнаеш кои точно ти се пада само заглеждаи в ляво и ще видиш голяма бяла зграда пише булвария-опел и т.н. правиш ляв завои и ще видиш малко кръгло площадче е там е мястото.Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
ех.. Малкото КуВе
sigpic
Comment
-
08:30 на автогара "ИЗТОК", това ли е последно?
ето и от мен адреса на автогарата на ъгъла между ул. "Река Велека" и ул. "Тодорини кукли" , че на колегата Mitko_155 не се отваря линк-а (поне на мен не ми се отваря).Attached FilesAlfa Romeo 159 2.4 20V JTDm SW TI Q4 2007
Alfa Romeo 156 1.9 16V JTDm SW Sport 2005 - втората бивша
Alfa Romeo 155 2.0 8V TS 1995 - бившата мръсница
sigpic
Comment
-
значи толкова мнения и всеки вика айде тук айде там....аз май сам ще си пътувам!!! Отделно като гледам къде е Лесново - ми няма ли път през маг. Тракия натам, не по Хемус - според мен е по-пряко???
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от dido76bg Покажи съобщениеЕй сега ми стана ясно, но Опел на Ботевградско няма нищо общо с Автогара "Изток". Това не е ли обръщалото на автобусите - кръстовището на Летоструй и Ботевградско?Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
ех.. Малкото КуВе
sigpic
Comment
-
пък там колко се саберем толко.мисля че този път по които ще минем е наи доре софия,мусачево,елин пелин,лесново.По магистралата има път но е много по заобиколен през селата. Довечера ще се пише със сигорност за часа на збирката.Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
ех.. Малкото КуВе
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от dido76bg Покажи съобщениеЕй сега ми стана ясно, но Опел на Ботевградско няма нищо общо с Автогара "Изток". Това не е ли обръщалото на автобусите - кръстовището на Летоструй и Ботевградско?пък ако искаш и зеленчукова борса му викай
8:30 мисля е добре за началото на сбора макарче аз мисля още от 8 да съм там
Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Comment
-
Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщениеИма и вариянт ,ако има залупени индивиди ,които не могат да се оправят .АЗ лично да им направя кортеж от Ал.Невски до авто гара ИЗТОК.sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеможе ли да се възползвам от услугите ти ? кажи един час , примерно 8.00 да сме на Ал. Невски и от там до уреченото място
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеИ аз бих се възползвал на тръгване от Невски!sigpic
ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
Comment
Comment