Първоначално публикувано от digitalundgrd
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Купон извън София!!!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от raiders Покажи съобщениеДа ще идвам и аз, двойна стая тип спалня за мен, хаха, аре пишете да правим резервациии, и Бонев нещо ги муфти за отстъпки за група да не идвам аз
1. Издействали сме отстъпка от 5%!!!
2. Потвърди тук да те вкарвам ли в списъка на сигурните
3. Избери си стая от предложените с цена!
4. Черпи ни с Мариан по един Джим Бийм!!!sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
ако не е проблем, искам луксозен апартамент с голямо легло, пък ще видим в последствие дали ще дойда с някое девойче или самI just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщениеако не е проблем, искам луксозен апартамент с голямо легло, пък ще видим в последствие дали ще дойда с някое девойче или самsigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
лукс апартамент: за 2 човека 104.00 лв.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Не може на всички да се угоди. Пък и винаги по такива мероприятия 80% от присъстващите са постоянно пребиваващи в София.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от Pebles Покажи съобщениеА не мислите ли е че е доста далеч за колеги които са в другя край на Бг.....????
Няма да правиме Италфест, куклооооооооо.......... тва е купон
Нямам да обеснявам с колко зор сме намерили мястото.........sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщениеНе може на всички да се угоди. Пък и винаги по такива мероприятия 80% от присъстващите са постоянно пребиваващи в София.
Ам да прав си...Като се замисля,ще има и друг повод да се съберем всички на едно мястооо........
ALFA 145 1.6 ТS `97 & ALFA 156 1.8 TS '99
Comment
-
Първоначално публикувано от Pebles Покажи съобщениеАм да прав си...Като се замисля,ще има и друг повод да се съберем всички на едно мястооо........sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Ами да, месец-два по-късно е пролетният събор, който е, така да се каже, полуофициално събитие. Тук просто ще се съберем банда идиотиI just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfredo Покажи съобщениеАз съм 100 % , но не съм сигурен дали сам или не ...
По нататък ще пиша
Междудругото кога е крайният срок за записване ?sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
Comment