If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз предлагам вече щом датата е уточнена да се направи анкета и за местата(хотелите)...и да се гласува
Братле, ти хубаво предлагаш за анкета ама знаеш ли каква боза стана с анкетата за датата?! Всеки кой си иска гласува без значение дали има намерение да дойде или не. Така ще стане и тази анкета, така че мисля да я пропуснем.
С Мариян имаме вече 2-3 оферти просто чакаме да ни кажат колко са свободните места.
Ами защо не разгледате оферти за с.Чефлика....Там е доста хубаво и не е толкова скъпо...Малко далеч от Сф...но нали трябва да се съберем от цяла Бг....Дайте да е някъде където ще е удобно за повече хора-не само тея от София-Пловдив.........
подкрепям идеята за с.4ефлика и мисля 4е 6те е наи добре там!все пак нали искаме да се саберем пове4е хора!ама все пак го направете така 4е не някои да бъхтят по 300 км а на др да им е на 1 к.. растояние!Поздрави!
подкрепям идеята за с.4ефлика и мисля 4е 6те е наи добре там!все пак нали искаме да се саберем пове4е хора!ама все пак го направете така 4е не някои да бъхтят по 300 км а на др да им е на 1 к.. растояние!Поздрави!
Бонев бате, щом е така тогава, след като се знаят 2 или 3 хотела, които имат необходимия капацитет и сме говорили с тях, всеки да гласува с ПОСТ в темата, броим, и така ще се знае реално кои ще ходим и къде. Дано Лисан ми оправи Алфата до тогава, че е за основен, а ми се ходи извън СФ
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
Бонев бате, щом е така тогава, след като се знаят 2 или 3 хотела, които имат необходимия капацитет и сме говорили с тях, всеки да гласува с ПОСТ в темата, броим, и така ще се знае реално кои ще ходим и къде. Дано Лисан ми оправи Алфата до тогава, че е за основен, а ми се ходи извън СФ
Comment