Първоначално публикувано от Pebles
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Купон извън София!!!
Collapse
X
-
Според мен трябва да измислим място,на което да е удобно и на колегите от Пловдив и Пазарджик.......Но и с.Чефлика също е добра оферта-понеже е по средата и може от целия край да се съберем...........
ALFA 145 1.6 ТS `97 & ALFA 156 1.8 TS '99
Comment
-
Първоначално публикувано от Pebles Покажи съобщениеСпоред мен трябва да измислим място,на което да е удобно и на колегите от Пловдив и Пазарджик.......Но и с.Чефлика също е добра оферта-понеже е по средата и може от целия край да се съберем...........sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
ас си мисля че кам 28 .03 щте е добра дата и за нас , но нека и колегите от пазарджик да споделят155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
Ами и аз съм 21.03 или 28.03 та и времето да е поомекнало.Специално за с.Чифлик това лято бях за няколко дни там,а и съм ходил много пъти на басейна,винаги съм оставал доволен.
Но лично за мен сбирката е по-важна от мястото,аз моа и в колата да спя
П.С. А забравих да кажа,ако ме вземете де,щот аз АЛФА немамLast edited by juli_1; d.m.y г., 21:51.sigpichttp://www.album.bg/juli_1/images/8639029/
Comment
-
Първоначално публикувано от juli_1 Покажи съобщениеАми и аз съм 21.03 или 28.03 та и времето да е поомекнало.Специално за с.Чифлик това лято бях за няколко дни там,а и съм ходил много пъти на басейна,винаги съм оставал доволен.
Но лично за мен сбирката е по-важна от мястото,аз моа и в колата да спя
П.С. А забравих да кажа,ако ме вземете де,щот аз АЛФА немам
П.С. А още повече че си от братчедите с Ланча!sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Първоначално публикувано от juli_1 Покажи съобщение
П.С. А забравих да кажа,ако ме вземете де,щот аз АЛФА немамsigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
-
За съжаление на мен ми е малко далече във времето и затова се въздържам да гласувам.
Поздрави на организаторите!
Страхотна идея!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от to6ko Покажи съобщениеи аз сам за 28.03 4е има малко тенекии за изправянее!!но нека и колегите да си кажат мнението!
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеАз дали съм поканен с Фиат-аНе ям , не пия ... малко място взимам
Comment
Comment