и в караина сметка коя е датата?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Купон извън София!!!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от to6ko Покажи съобщениеи в караина сметка коя е датата?0888515205
Comment
-
Първоначално публикувано от to6ko Покажи съобщениеи в караина сметка коя е датата?sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеИма още време докато се реши! Предполагам, че до 20 дни трябва да е решено окончателно!!!sigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщениеопа
това "спа промоциЙ" на сайта моментално ме кара да дам на задна
ще търся да предложа нещо по-подходящо
И интересно ми е колко от хората гласували за края на март ще дойдат0888515205
Comment
-
Първоначално публикувано от Pebles Покажи съобщениеИ на кое място сте се спряли горе долу....нещо ориентировачно-за да изкажем мнение...........
И как ще стане резервацията....Трябва някво капаро!!!!0888515205
Comment
-
-
Първоначално публикувано от marian Покажи съобщениеОще едно предложение
http://www.hotelmedite.com/
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеСупер е и този, а пък и ми харесва идеята за по далечко, само един проблем, че никъде не ми излязоха цени, а го прерових целия сайт надлъж и нашир!!!0888515205
Comment
-
Първоначално публикувано от ALFA JTD Покажи съобщениеако нямате нищо против и аз имам желание да дойда, да му се кефиме малко!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от raiders Покажи съобщениеПак ще кажа, дава се една дата макс до 1месец и това е, кой може може, кой не пак ще ходим някъде споко, иначе 21-22 март аз не мога, за другите дати нищо не мога да кажа от сега, иначе имам предложение за хижа Леденика, аз ще ходя март или април там, но е мизерия...
Колеги едно и едно предложение от мен:
http://pochivka.bg/o-661-%D1%85%D0%B...B8%D1%86%D0%B0
НЕ съм сигурен дали това е бившия хотел на МО, но ако е той има и басейн (закрит) и Пейнтбол за около 40-50 човека
П.П. Имам нужда от почивка, така че ме бройте мен на 100% за идване където се реши.Alfa Romeo 156 1.8 TS 98' + FIAT Marea Weekend 1.9JTD 00' + FIAT Tipo 1.9TD 93'
Comment
Comment