Известие

Collapse
No announcement yet.

Картинг с West Side!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

и?

Даването на газ, води до пристрастяване!
    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Най-вероятно ще е утре на картинга в Красна поляна ( зад стадион Септември )
      Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Утре след срещата на Невски сме на картинг пистата!!! Ако е хубаво времето разбира се.......
        sigpic
        Subaru Legacy 3.0 H6
        Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
        0888 511 533 - Бонев

Comment

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
          Утре след срещата на Невски сме на картинг пистата!!! Ако е хубаво времето разбира се.......
          голяма дилема...има старт за Ф1 от 14:30, има и среща на Невски... има и картинг среща...

Даването на газ, води до пристрастяване!
          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
            голяма дилема...има старт за Ф1 от 14:30, има и среща на Невски... има и картинг среща...
            ...и времето не беше обещаващо и Западната част правиха навес и остава за другия път......
            sigpic
            Subaru Legacy 3.0 H6
            Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
            0888 511 533 - Бонев

Comment

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
              ...и времето не беше обещаващо и Западната част правиха навес и остава за другия път......
              ЗапаДналата част са доказани несериозници.Защо не дойдохте да ви натупаме на футбол?
              ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

начи искам и аз да идвам , не при дунев щот там пистата не е за мен 100 кг човек и по онова време имаше една вървяща 9 ката
                на красна поляна оня ден карах и нещо ми се сториха скапани картовете а там мисля 6 цата беше по добра ,а и треаше да има два про карта ,но ги нямаше
                не знам къде е тая техничната ,за да я пробвам

аз преди години си имах любима писта - бистрица ,ама май нея я закриха
                иначе тя ми беше фаворит .... скапан асфалн, тунели , възвишения и спускания ..а бе супер си беше .

Иначе съм се учил при дунев у залата ,ама тогава бях 65 кила дете

дано не се падна на работа за да дойда
                Last edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 01:25.

sigpic
                Alfa Romeo 159 EX

Comment

бистрица неработи вече закрихая гадовете
                  West Side

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                    начи искам и аз да идвам , не при дунев щот там пистата не е за мен 100 кг човек и по онова време имаше една вървяща 9 ката
                    на красна поляна оня ден карах и нещо ми се сториха скапани картовете а там мисля 6 цата беше по добра ,а и треаше да има два про карта ,но ги нямаше
                    Ще е кофти картовете да не са еднакви на мощност..

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Май никой не е отворил линка в предния ми пост
                      ето една снимчица за какво става дума
                      Attached Files

Comment

Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщение
                        Пистата там само съм я виждал като минавам по пътя, но след толкова път дето съм бил никога не ми е било до спиране там да видя от близо. Като чели е по-дългичка от тази на Красна поляна. Но друго за нея не знам. А на Красна поляна картовете и според мен не са еднакво мощни. 2 пъти съм карал там и двата пъти на различни картове и разлика определено имаше.
                        The greatest of all scientific hobbies!

Comment

В красна поляна е добре но верно картовете са много зле има 1,2 хубави има един даже така друса че след 1 обиколка като слезнеш и залиташ

B&B Racing | bb-racingteam.com
                          Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщение
                            В красна поляна е добре но верно картовете са много зле има 1,2 хубави има един даже така друса че след 1 обиколка като слезнеш и залиташ
                            хахах дано се е развалил
                            sigpic
                            GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
                            Lulin Group Ltd.

Comment

Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщение
                              Да видиш на Бенковски каква е пистата......друсането на Красна ще ти се стори нежен масаж....
                              Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщение
                              А за кви цени иде реч видял ли си......
                              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от Alfredo Покажи съобщение
                                хахах дано се е развалил
                                Тои Киро(механика) нарочно го е оставил така за ташак

B&B Racing | bb-racingteam.com
                                Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Working...
                                X