и?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Картинг с West Side!!!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеУтре след срещата на Невски сме на картинг пистата!!!Ако е хубаво времето разбира се.......
има и картинг среща...
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеголяма дилема...има старт за Ф1 от 14:30, има и среща на Невски...има и картинг среща...
sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение...и времето не беше обещаващо и Западната част правиха навес и остава за другия път......ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
начи искам и аз да идвам , не при дунев щот там пистата не е за мен 100 кг човек и по онова време имаше една вървяща 9 ката
на красна поляна оня ден карах и нещо ми се сториха скапани картовете а там мисля 6 цата беше по добра ,а и треаше да има два про карта ,но ги нямаше
не знам къде е тая техничната ,за да я пробвам
аз преди години си имах любима писта - бистрица ,ама май нея я закриха
иначе тя ми беше фаворит .... скапан асфалн, тунели , възвишения и спускания ..а бе супер си беше .
Иначе съм се учил при дунев у залата ,ама тогава бях 65 кила дете
дано не се падна на работа за да дойдаLast edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 01:25.
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениеначи искам и аз да идвам , не при дунев щот там пистата не е за мен 100 кг човек и по онова време имаше една вървяща 9 ката
на красна поляна оня ден карах и нещо ми се сториха скапани картовете а там мисля 6 цата беше по добра ,а и треаше да има два про карта ,но ги нямаше
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщениеМай никой не е отворил линка в предния ми пост
ето една снимчица за какво става думаThe greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
В красна поляна е добре но верно картовете са много зле има 1,2 хубави има един даже така друса че след 1 обиколка като слезнеш и залиташ
B&B Racing | bb-racingteam.com
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщениеВ красна поляна е добре но верно картовете са много зле има 1,2 хубави има един даже така друса че след 1 обиколка като слезнеш и залиташsigpic
GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
Lulin Group Ltd.
Comment
-
Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщениеВ красна поляна е добре но верно картовете са много зле има 1,2 хубави има един даже така друса че след 1 обиколка като слезнеш и залиташ
Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщениеМай никой не е отворил линка в предния ми пост
ето една снимчица за какво става дума"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfredo Покажи съобщениехахах дано се е развалил
B&B Racing | bb-racingteam.com
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Comment
Comment