Известие

Collapse
No announcement yet.

Картинг с West Side!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
    Да видиш на Бенковски каква е пистата......друсането на Красна ще ти се стори нежен масаж....

А за кви цени иде реч видял ли си......
    19 лв. -11 обиколки
    24 лв. - състезание 15 обиколки, минимум 5 човека, стартова решетка, светофар, кариран флаг

Пистата разполага с 8 270к.см. 12 к.с. и 6 200 к. см. карта еднакви. Каски и бонета задължително, осигурени от пистата.

Comment

Снимка на ценоразписа на Картинг Пистата на Бенковски.
      Attached Files
      ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Дайте да се организираме вече На Бенковски пистата е хубава тесна с много завой т.е за дрифт перфектна. На Красна поляна ако не се лъжа беше на обиколки. Айде решете къде ще се ходи и да палиме тая събота или неделя само времето дано е с нас
        Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
        sigpic

Comment

и аз съм готов ,само дано не съм на работа .... Събота 09.05.2009 как сте ?

sigpic
          Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от MaDHaCkEr Покажи съобщение
            Дайте да се организираме вече На Бенковски пистата е хубава тесна с много завой т.е за дрифт перфектна. На Красна поляна ако не се лъжа беше на обиколки. Айде решете къде ще се ходи и да палиме тая събота или неделя само времето дано е с нас
            С Бонев говорихме, че на Красна поляна, ще е най-добре, защото пистата е широка и може да има интрига като се пуснем повече, така че най-вероятно ще е там, дано само времето в неделя да е добро, че и мен вече не ме свърта
            Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
              С Бонев говорихме, че на Красна поляна, ще е най-добре, защото пистата е широка и може да има интрига като се пуснем повече, така че най-вероятно ще е там, дано само времето в неделя да е добро, че и мен вече не ме свърта
              Вече ще трябва да говориш с някой друг, това, че си говорил с Бонев, все едно не си говорил с никой, нали видя, че беше сигурен за снощи, а какво стана??????
              sigpic145 1,4 BOXER

Comment

Аз също съм за Красна поляна, но каквото решите и на 2те места ще си направиме кефа
                Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
                sigpic

Comment

Има ли желаещи за Събота - 09.05.
                  така и не разбрах

sigpic
                  Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                    Има ли желаещи за Събота - 09.05.
                    така и не разбрах
                    Oще е рано да се мисли за 9-ти + това тогава повечето сме в трявна на пролетния събор
                    sigpic
                    GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
                    Lulin Group Ltd.

Comment

• Първоначално публикувано от nikolova05 Покажи съобщение
                      Вече ще трябва да говориш с някой друг, това, че си говорил с Бонев, все едно не си говорил с никой, нали видя, че беше сигурен за снощи, а какво стана??????
                      Е-е-е-е-е-е стига де. За снощи се казах защо не дойдох.
                      А по въпроса за картинга, мисля че в това време не е най-добрия вариянт да се кара. Чакаме хубаво време!!!
                      sigpic
                      Subaru Legacy 3.0 H6
                      Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                      0888 511 533 - Бонев

Comment

• Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
                        Е-е-е-е-е-е стига де. За снощи се казах защо не дойдох.
                        А по въпроса за картинга, мисля че в това време не е най-добрия вариянт да се кара. Чакаме хубаво време!!!
                        имаш право , нещо напоследък е мрачно и валящо . Дано се оправи тази седмица времето

sigpic
                        Alfa Romeo 159 EX

Comment

• Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                          имаш право , нещо напоследък е мрачно и валящо . Дано се оправи тази седмица времето
                          Що бе на мокра писта е адски забавно стига да пуснат да се кара

B&B Racing | bb-racingteam.com
                          Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

• К'во стана с картинга бре?

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Еми по едно време времето беше добро, но ние чакахме добро време После се скапа и пак почнахме да чакаме добро време.....от тогава насам май само чакаме
                              The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Затова организацията е на нулево равнище ... аз вече три пъти ходя

sigpic
                                Alfa Romeo 159 EX

Comment

Working...
                                X