Първоначално публикувано от reptli
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
На ФУТБОЛ с EAST SIDE
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от reptli Покажи съобщениемомчета изникна ми неотложна работасъжалявам няма да мога да дойда
ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic
Comment
-
Тотална липса на организация и пълна дезориентация. Опонента отново на всяко докосване на топката пищеше за фал. Всички до един не бяхме на център. Още от средата на мача си се прибрах в глуха защита и ритах топката ако дойде. Горе долу така мина цялата игра.The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеТотална липса на организация и пълна дезориентация. Опонента отново на всяко докосване на топката пищеше за фал. Всички до един не бяхме на център. Още от средата на мача си се прибрах в глуха защита и ритах топката ако дойде. Горе долу така мина цялата игра.
Некви селски рейнджъри да развалят срещата не е оферта!ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщениеаматьорска работа.The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщениеЕее кво значи тва почивка бе ГогоДругия път просто ще им покажа какво значи да има фал
ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Absente_ Покажи съобщениене е оферта брато щото ния отиваме да ритаме .... а не друго с тия наркоманчета нестава.все пак 8 години бях десен беК , знам как се прават тея работи
Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
То не е само до твърда игра. Ако помагаше до сега да съм го пробвал вече. Имам заложби в тая насока. Въпроса е, че ония са лигни и таковат таковата на всичко. Да не говорим, че като кажат "спираме" и всички в купум си тръгват. Непрекъснато някакви тъпи идеи им хрумват и всички им се водят по акъла.The greatest of all scientific hobbies!
Comment
Comment