Известие

Collapse
No announcement yet.

На ФУТБОЛ с EAST SIDE

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от soldier_vl
    Ей това е изказване, дано и аз съм там
    Еми те тея са ебати женчовците .. аз си мълчах , ама ако почнат да ми се правят пак , ще им стане тесен терена !
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
    Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

• Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
      Еми следващия път като направат така , ще шурне на някой носа и тва е
      не е така.
      ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

Еми те тея са ебати женчовците .. аз си мълчах , ама ако почнат да ми се правят пак , ще им стане тесен терена !
        айде айде и без друго ни правят смешни... но е идея другия път да се уговорим за друг час...макар,че имам силното усещане,че пичовете-"наркоманчетата" си следят тамата ни макар че и така си е оферта стига да сме разделени на Алфисти срещу...другите
        Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
        sigpic

Comment

• Я се успокойте малко а!Първо наркоманчета!?!?Аз наркоман ли съм бе?Второ вашия отбор хленчеше,и трето само за бой неговорете!
          Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
          Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
          Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
          Mercedes Benz A170 CDI FL '01
          Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

• Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
            Я се успокойте малко а!Първо наркоманчета!?!?Аз наркоман ли съм бе?Второ вашия отбор хленчеше,и трето само за бой неговорете!
            Кире успокой се бе Аз говоря преносно Винаги съм идвал да играя футбол , не да мрънкам или да се оплаквам - И НЕ СЪМ ГО ПРАВЕЛ !!! Ама както аз съм коректен към тях така и те да са коректни , а не да ми се правят на интересни и точно на мене да ми обясняват кога имало фал и кога не

Comment

• Първоначално публикувано от reptli Покажи съобщение
              имам силното усещане,че пичовете-"наркоманчетата" си следят тамата ни

много правилно усещане имаш !

---------- Post added at 12:29 ---------- Previous post was at 12:28 ----------

Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
              Аз наркоман ли съм бе?
              не ти си алкохолик ХАХАХАхаха

Comment

Кире успокой се бе Аз говоря преносно Винаги съм идвал да играя футбол , не да мрънкам или да се оплаквам - И НЕ СЪМ ГО ПРАВЕЛ !!! Ама както аз съм коректен към тях така и те да са коректни , а не да ми се правят на интересни и точно на мене да ми обясняват кога имало фал и кога не
                Е кво да несе нервирам,просто вчера бях там и изобщо нещата неса както ги изкарват тука,а пък това за боя направо се чудех да се смея ли да плача ли.
                Никой не е отишъл там да се прави на интересен,всеки божи ден ходим и ритаме там същите хора и проблеми не е имало!

Comment

Е кво да несе нервирам,просто вчера бях там и изобщо нещата неса както ги изкарват тука,а пък това за боя направо се чудех да се смея ли да плача ли.
                  Никой не е отишъл там да се прави на интересен,всеки божи ден ходим и ритаме там същите хора и проблеми не е имало!
                  Аз не съм бил вчера и не знам какво е било.. горовя по мои наблюдения , също така , че трябва да отидем да се забавляваме и да поритаме , без да се изпада в подробности и да се издребнява за някакви работи Както видя от преди , нито съм се заяждал с някого , нито съм казал нещо на някого

Comment

Еми следващия път като направат така , ще шурне на някой носа и тва е
                    Гого се опита да лансира тая идея вчера. Сбутах се с някой и той си поиска фал, а Гого се намеси и каза, че щом няма кръв няма и фал

Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
                    Хаха. Ти много му се връзваш на тоя форум. Тука всеки си чеше пръстите докато пише, а ти нерви трошиш като четеш
                    The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                      Гого се опита да лансира тая идея вчера. Сбутах се с някой и той си поиска фал, а Гого се намеси и каза, че щом няма кръв няма и фал

Хаха. Ти много му се връзваш на тоя форум. Тука всеки си чеше пръстите докато пише, а ти нерви трошиш като четеш
                      Не просто като човек съм много точен и ясен и обичам точните неща!Просто всеки е отишъл с идеята да поразпусне и да се забавлява,а като седнах вчета и прочетох изписаното.......

Comment

Не просто като човек съм много точен и ясен и обичам точните неща!Просто всеки е отишъл с идеята да поразпусне и да се забавлява,а като седнах вчета и прочетох изписаното.......
                        Тоно затова ти казвам, че прекално много се връзваш на написаното. Нали си бил там и си видял какво е станало. Какво ти дреме какво пише? Докато няма преки нападки към теб си го пускай през оная работа и това е. То е все едно да четеш поредната тема за Alfa Romeo vs. BMW. Само дето като я четеш в нашия форум Alfa-та е върха на сладоледа, а ако четеш във форума на BMW от BMW по-бърза кола няма!
                        The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Тоно затова ти казвам, че прекално много се връзваш на написаното. Нали си бил там и си видял какво е станало. Какво ти дреме какво пише? Докато няма преки нападки към теб си го пускай през оная работа и това е. То е все едно да четеш поредната тема за Alfa Romeo vs. BMW. Само дето като я четеш в нашия форум Alfa-та е върха на сладоледа, а ако четеш във форума на BMW от BMW по-бърза кола няма!
                          А аз се опитах да кажа че няма значение кой има нещо въпреки независимо към мен или друг,просто искам всичко да е точно!Нищо друго.

Comment

първото което е ... това няма нищо общо с мача.
                            второ- нали се събираме да разпуснем и да се забавляваме!? вчера не се получи! и причините са , че групичка хора идват друсани и се лигават.

и трето но не на последно място ... не ми стана ясно Киро ти за какво си се нервирал точно ако може да обясниш ? , щото за тебе никои нищо не е казал.А от това което написах , че не стана мач , кое точно не е вярно? И за бой , кой е говорил!? освен теб ? (става дума на терена докато ритахме)

Comment

• Първоначално публикувано от acko88
                              Гого нема кво да ти обяснявам,прочети постовете и можеби сам ще се сетиш кой за какво е говорил,И под група наркоманчета пак се чудя кой визираш... Мен ли,Генчо ли,Илян ли?Кофето и Лъчо неим знам статуса.И то ти си отвори устата за тази "група наркоманчета" тоест твой приятели от квартала ама дай тука в форума сме разделни нали хаха,изпусни парата от задния изход.И кога ме видя аз да говоря за бой?Несе изказвай неподготвен!
                              що отричаш , че викаше , как некоой те бил дразнил и след малко си щел да го набиеш ? бате.... сичко може да е ама не съм глух, не се прави на ударен.
                              А тва за "наркоманчета" го казах още миналия или по миналия път като Милен,Лъчо и Руслан преди да почнем се кашираха некъде , после се върнаха и немаше такава лигня.За Емил па.... въобще нема смисъл да казвам.
                              Та... с две думи като казвам за наркоманите имам в предвид само тях , ти защо се вкарваш сам в тая група!?като много добре знаеш кой и какво имам в предвид! А иначе Генчо,Илиян и Ти сте единствените от тая група дето идвате да поритаме с кеф.
                              И пак не ми стана ясно за какво си се нервирал!?
                              И аз искам сичко да е точно затова казвам да смениме часа или деня и да се разберем да отидем само хора дето искат да поиграят футбол с удоволствие а не с нерви само както стана вчера!

Comment

• Заради такива простотии почвам да се отказвам изобщо да идвам честно казано.. не че е от кой знае какво значение , но да ви кажа .. няма нищо общо с това , което беше лятото

Comment

Working...
                                X