If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
прави ми впечатление че обичайните заподозреди с който си правим срещата в пицарията всеки вторник а именно DSlavev и Васко Петров нещо никви ги няма за футбол , ама... момчета то нестава само спирт... дайте и малко спорт!
ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic
Първият мач е вече факт.Бяхме трима от форума но заедно с още 15 момчета направихме турнирче.При което от 4 мача без прекусване първите 3победи а последният ни биха ама бяхме уморени вече.
Аз съм далеч от там, но за футбол съм навит на всичко Не съм ритал от сумати време и само ми се точат лигите като видя топка. А и от както няма работа съм напълнял. Трябва си тичане, че..... Така че, ако приемате хора от west side, съм там. Събота не мога, но неделя съм на разположение А може ли screenshot на картата, защото линковете от bgmaps не се отварят така.
Аз съм далеч от там, но за футбол съм навит на всичко Не съм ритал от сумати време и само ми се точат лигите като видя топка. А и от както няма работа съм напълнял. Трябва си тичане, че..... Така че, ако приемате хора от west side, съм там. Събота не мога, но неделя съм на разположение А може ли screenshot на картата, защото линковете от bgmaps не се отварят така.
колега в бгмапс напиши "спортен център левски" за да може да си проследиш маршрута със снимка няма да стане.
иначе сега за тая неделя в 17:00 100% ли си !?
ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic
колега в бгмапс напиши "спортен център левски" за да може да си проследиш маршрута със снимка няма да стане.
иначе сега за тая неделя в 17:00 100% ли си !?
Мен ми е ясно как да стигна до там, но точното място не разбрах къде е Иначе мен лично ако ме питаш съм повече от 100% сигурен, но все пак нека ти кажа утре вечерта като се върна, а за сега да кажем, че съм 99,99999% сигурен
Comment