Баси кви теми пропускам...като гледам обаче няма да мога да идвам, защото в неделя съм на бачкане поне до към 19,00 - 20,00 часа, но все пак ще следя с интерес темата и когато успея, ще идвам - за малко футбол съм готов на всичко, болен съм на тая тема...
Известие
Collapse
No announcement yet.
На ФУТБОЛ с EAST SIDE
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ivo_red Покажи съобщениеза малко футбол съм готов на всичко, болен съм на тая тема...ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Absente_ Покажи съобщениеее значи няма да ти е проблем да не отидеш на работа а да дойдеш да поритаме(1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS
Comment
-
Първоначално публикувано от Absente_ Покажи съобщениетая неделя има среща на клуба на Ал.Невски, предлагам да се видиме там и после направо да отидеме на ритаме ?
П.П. ма мен няма да ме земете, че ми е мръсна колатаа не знам дали ще имам време да я лъсна
Comment
-
Първоначално публикувано от Absente_ Покажи съобщениеEMo0o .... батко още ме боли гърба от тебе !Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Първоначално публикувано от Absente_ Покажи съобщениетая неделя има среща на клуба на Ал.Невски, предлагам да се видиме там и после направо да отидеме на ритаме ?Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Аз още съм с неясен статус, но може и да не съм в София неделя. Ако все пак успея да го преместя за събота и се върна в неделя по-рано ще съм там, но иначе ще пропусна. Ако нещо стане така, че ще дойда, но не успея да пиша в темата, отивайте, а аз ще се свържа с Absetne_, който си е оставил телефона в началото. Между другото нека всеки, който ще идва да си остави телефона, защото миналия път загубихме доста време в чакане без да имаме никаква връзка с хората.The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеАз още съм с неясен статус, но може и да не съм в София неделя. Ако все пак успея да го преместя за събота и се върна в неделя по-рано ще съм там, но иначе ще пропусна. Ако нещо стане така, че ще дойда, но не успея да пиша в темата, отивайте, а аз ще се свържа с Absetne_, който си е оставил телефона в началото. Между другото нека всеки, който ще идва да си остави телефона, защото миналия път загубихме доста време в чакане без да имаме никаква връзка с хората.
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеНе знам дали ще успея да дойда на Невски, но за ритането може би директно ще дойда на игрището...само кажете час...ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от teetrinker Покажи съобщениеопа, сега видях темата за футболима ли места или вече сте точна бройка? в неделя мога да дойда кам 5, и 1-2 човека мога да взема с мен ако липсват хора..
Има места колега,вземи и пирятелите ти, 5 е най-удачния час защото преди това си е топличко.
Comment
Comment