Известие

Collapse
No announcement yet.

На ФУТБОЛ с EAST SIDE

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ако времето ни се усмихне ще се раздвижим иначе......
    The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Дават го дъждовно и като гледам през прозореца май ще познаят
      sigpic
      Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
      BMW 316 Compact '95

Comment

• Лоша работа.. а и аз сигурно ще пътувам, така че съм 90% аут
        Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
        Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

• Аз евентуално мога да събера 5-6 човека и тогава ще сме достатъчно за мач. Ще разбера днес утре и ще пиша. Иначе аз за Неделя съм ЗА

Comment

• Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
            Аз евентуално мога да събера 5-6 човека и тогава ще сме достатъчно за мач. Ще разбера днес утре и ще пиша. Иначе аз за Неделя съм ЗА
            И аз съм навит стига да не вали и да е след 2 часа
            sigpic
            BMW 316 Compact '95

Comment

• Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
              И аз съм навит стига да не вали и да е след 2 часа
              Чух с тия моите приятели и за сега сме общо 5човека, може и още някой да се навие, но надали. Като гледам:
              Pastora
              detelazurno
              DarkKnight
              също са навити, стига да не вали. Според мен това не трябва да ви пречи, ма вие си знаете.
              Така, че до тук сме грубо 8 човека, така че предлагам да се разберем за някакъв час примерно 16:30, за да може към 17 да почнем.
              За да ви мотиварам да дойдете, ще ви кажа, че неделя имам РД и ще ви почерпя с бонбонки

Comment

Чух с тия моите приятели и за сега сме общо 5човека, може и още някой да се навие, но надали. Като гледам:
                Pastora
                detelazurno
                DarkKnight
                също са навити, стига да не вали. Според мен това не трябва да ви пречи, ма вие си знаете.
                Така, че до тук сме грубо 8 човека, така че предлагам да се разберем за някакъв час примерно 16:30, за да може към 17 да почнем.
                За да ви мотиварам да дойдете, ще ви кажа, че неделя имам РД и ще ви почерпя с бонбонки
                Мен дъждът ме притеснява, че лесно се разболявам
                Навит съм само кажете къде точно е, че от толкова страници се обърках и не схванах къде ритате
                sigpic
                BMW 316 Compact '95

Comment

• Абе аз съм ходил няколко пъти, но е вероятно да се объркам та някой, ако може да постне карта няма да е зле. Ако ли не, може да се чакаме някъде след моста Чавдар и заедно да ходим. А за дъжда, според прогнозите 100% ще вали. Тия 5 човека дето сме това не ни спира, даже ще ни е по-кеф, вече вие си преценете.
                  Last edited by soldier; d.m.y г., 22:09.

Comment

Pastora
                    detelazurno
                    DarkKnight
                    Зависи как вали. Ако само пръска става, ама ако си вали напоително нещо не го виждам да се получи. А 16:30 малко късничко ми се вижда. Нека да е 14:30 или 15:00.
                    А на теб май ти се случва да идваш на година по веднъж. Миналата година пак точно на рождения си ден дойде и после не съм ти виждал очите Сега само не ми се оправдавай "ама то Франция", "ама то учене". Ако трябва билет ще си вземеш специално да дойдеш да поритаме Ама хайде ще ти простим. Иначе аз от мотивация не се нуждая. Бомбоните по-скоро ме демотивират. Та в тоя ред на мисли както и миналата година, така и тази ще ти откажа бомбончето Но ако бомбоните все пак действат като мотивация на някой аз обявявам моя за подаряване. Ако желаещите станат прекалено много ще го хвърля за "бий се народе". Арена на битката ще е само и единствено теренчето

Comment

Абе аз съм ходил няколко пъти, но е вероятно да се объркам та някой, ако може да постне карта няма да е зле. Ако ли не може да се чакаме някъде след моста Чавдар и заедно да ходим. А за дъжда според прогнозите 100% ще вали. Тия 5 човека дето сме това не ни спира, даже ще ни е по кеф, вече вие си преценете.
                      Еми рамоленето не го броя за дъжд
                      За среща преди това някъде съм навит, само кажете кога и къде

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                      Зависи как вали. Ако само пръска става, ама ако си вали напоително нещо не го виждам да се получи. А 16:30 малко късничко ми се вижда. Нека да е 14:30 или 15:00.
                      А на теб май ти се случва да идваш на година по веднъж. Миналата година пак точно на рождения си ден дойде и после не съм ти виждал очите Сега само не ми се оправдавай "ама то Франция", "ама то учене". Ако трябва билет ще си вземеш специално да дойдеш да поритаме Ама хайде ще ти простим. Иначе аз от мотивация не се нуждая. Бомбоните по-скоро ме демотивират. Та в тоя ред на мисли както и миналата година, така и тази ще ти откажа бомбончето Но ако бомбоните все пак действат като мотивация на някой аз обявявам моя за подаряване. Ако желаещите станат прекалено много ще го хвърля за "бий се народе". Арена на битката ще е само и единствено теренчето
                      За часа - поне 14:30 да е станало. Може и 17ч. Както кажете
                      sigpic
                      BMW 316 Compact '95

Comment

• Добре айде от 15часа го правим, пък дано успея да дойда на време.

Айде сложи една карта тук да е по-ясно къде е това място, че по памет, ако трябва да дойда ,може да имам закъснение от 30+минути.

Иначе не идвам веднъж годишно - миналата година се разписах 2-3 пъти, но може да се каже, че спортувам само на рождения ден, за да се чувствам по-млад поне още един ден
                        Last edited by soldier; d.m.y г., 22:09.

Comment

• Ето ви карта. Там където съм сложил кръгче там се намира теренчето. Чувствайте се свободни да паркирате където ви хареса около това място. Иначе ако искате може да се чакаме на OMV-то което е точно след спускането от моста Чавдар.
                          Attached Files

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                            Ето ви карта. Там където съм сложил кръгче там се намира теренчето. Чувствайте се свободни да паркирате където ви хареса около това място. Иначе ако искате може да се чакаме на OMV-то което е точно след спускането от моста Чавдар.
                            Аз предлагам неделя пак де се преброим, че ако ви оплаши дъжда да не идем само 5 човека

А за ОМВ, аз съм за, с теб от там да тръгнем, да подвижим малко алфи в комплект
                            Стига да не си с астрата, ма и тогава не е проблем, един от моите приятели е с тигра, та ще си правите компания с него
                            Last edited by soldier; d.m.y г., 22:06.

Comment

Аз предлагам неделя пак де се преброим, че ако ви оплаши дъжда да не идем само 5 човека

А за ОМВ, аз съм за с теб от там да тръгнем да подвижим малко алфи в комплект
                              Стига да не си с астрата, ма и тогава не е проблем, един от мойте приятели е с тигра, та ще си правите компания с него
                              Да, и аз си мисля, че е най-удачно неделята да се преброим. Иначе и 5-ма пак става. Последния път бяхме точно 5-ма и пак стана мач. Естествено с разни от тамошните футболисти, но пък това няма значение.
                              А с теб можем да се засечем доста по-рано - от Сливница и Опълченска например и да движим заедно още от там. С Алфата ще съм. Астрата рядко я търкалям по тукашните пътища. Първо че не седи в Блгария (както и сега не е тук) повече от месец (даже и това е много) в годината и второ, че алфата е наред. Иначе ако ще се рита е 99% сигурно ще сме заедно с Pastora. Дали ще сме с моята или с неговата все с Алфа ще бъдем

Comment

А за ОМВ, аз съм за с теб от там да тръгнем да подвижим малко алфи в комплект
                                Стига да не си с астрата, ма и тогава не е проблем, един от мойте приятели е с тигра, та ще си правите компания с него
                                Ако кажете кое е това ОМВ и аз ще дойда да сме повече

И според мен най-добре да се преброим сутринта в неделя. Кажете само час за преброяването и час за ОМВ-то
                                sigpic
                                BMW 316 Compact '95

Comment

Working...
                                X