Известие

Collapse
No announcement yet.

На ФУТБОЛ с EAST SIDE

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• дам.. това е идеята . Значи в НЕДЕЛЯ в 14:00 на Ал.Невски на срещата на клуба , и от там тръгваме футболистите

---------- Post added at 22:52 ---------- Previous post was at 22:50 ----------

Първоначално публикувано от meto1973 Покажи съобщение
    ако е в неделя броите и мен ако няма място ще правя агитка
    ееее Мето как да няма място за тебе бе )) ако требе ще изгоним некои

Да в неделя е айде ще се видим на срещата че нещо ми е замъчнело за тебе )) и да се облечеш за ритане
    и виж ако можеш да ги навиеш тия супер-дупер , мега несериозници от Люлин и те да дойдат
    ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
      Ако съм станал ..
      ти до колко спиш бе
      Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
      sigpic

Comment

Ако е в неделя идвам и аз и тръгвам от центъра
        В неделя немога на работа съм
        ALFA ROMEO 145 1.8TS ex ALFA ROMEO 156 2.4JTD ex
        ALFA ROMEO 147 1.9JTD ex
        ALFA ROMEO 155 2.5 v6 ex
        ALFA ROMEO GT 1.9JTD now

Comment

• Първоначално публикувано от reptli Покажи съобщение
          ти до колко спиш бе
          Докато се събудя .. когато съм почивка гледам да си поспивам повече
          Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
          Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

• Първоначално публикувано от meto1973 Покажи съобщение
            ако е в неделя броите и мен ако няма място ще правя агитка
            Не си го пожелавай да си в агитката. Аз миналия път щях да откъсна нечия глава от агитката

Иначе хайде 15:00 на теренчето. Все пак да имаме някакъв час за тези, които няма да идват на срещата ами направо на игрището.
            The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• едно място има ли ?
              Alfa Romeo 145 1.4 16vEX
              Alfa Romeo 156 V6quadrifoglio EX

Comment

• Място винаги има

Comment

• Само не разбрах какво мислите за идеята за 15:00 да сме на теренчето?

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                    Само не разбрах какво мислите за идеята за 15:00 да сме на теренчето?
                    eee да бе да 15 :00 за тези който няма да идват на срещата на Ал.Невски да са там

Comment

• 14:00 съм на Невски Тоя път и аз ще взема някаква топка , да не стане като миналата седмица

Comment

14:00 съм на Невски Тоя път и аз ще взема някаква топка , да не стане като миналата седмица
                        Което означава, че май ще стане точно като миналата седмица, защото и тогава каза така Аз ще доведа малко подкрепление. Ще дойда с едно приятелче.

Comment

• Аре бе ритахте ли кво стана....ни вест ни кост
                          Похвалете се какви сте ги сътворили тоя път Имаше ли бразилци, Мексиканци, Колумбийци!?
                          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                            Аре бе ритахте ли кво стана....ни вест ни кост
                            Похвалете се какви сте ги сътворили тоя път Имаше ли бразилци, Мексиканци, Колумбийци!?
                            Eеее ритахме бе ) и то доволно мачле стана , тия миналите звезди от миналата седмица ги бихме тоя път.
                            Малко кофти почнахме ама после се пооправихме, звездата на отбора Емо беше във форма и ги бихме , миналата седмица не беше и за тва паднахме.
                            Иначе хлъзгавия терен пак взе жертви )) един пич от другите нещо си прееба ръката.
                            Мето беше непробиваем, а колегата Репти беше също в много добра форма, Детето Лазурно се раздаваше цял мач,беше като лъв в центъра на терена и едно момче негов приятел Джовани, внесе свежи сили на отбора към средата на мача.Днеска имаше ново попълнение в отбора , а именно колегата "астронома" , който се представи добре като имам в предвид притеснението , че му е първи мач.Имаше и един приятел на Мето който също даде всичко от себеси
                            Според мен стана добро мачле и аз лично доста се поизпотих в смисъл нищо не направих ама си потичичах

Comment

• Добре мина мачлето....но с тая ебана топка кадето играхме от началото не беше оферта..... ,оня емо сигорно я е взел от децата
                              sigpic
                              АЛФА РОМЕО 145

Comment

• Първоначално публикувано от Absente_ Покажи съобщение
                                Eеее ритахме бе ) и то доволно мачле стана , тия миналите звезди от миналата седмица ги бихме тоя път.
                                Малко кофти почнахме ама после се пооправихме, звездата на отбора Емо беше във форма и ги бихме , миналата седмица не беше и за тва паднахме.
                                Иначе хлъзгавия терен пак взе жертви )) един пич от другите нещо си прееба ръката.
                                Мето беше непробиваем, а колегата Репти беше също в много добра форма, Детето Лазурно се раздаваше цял мач,беше като лъв в центъра на терена и едно момче негов приятел Джовани, внесе свежи сили на отбора към средата на мача.Днеска имаше ново попълнение в отбора , а именно колегата "астронома" , който се представи добре като имам в предвид притеснението , че му е първи мач.Имаше и един приятел на Мето който също даде всичко от себеси
                                Според мен стана добро мачле и аз лично доста се поизпотих в смисъл нищо не направих ама си потичичах

справяме се все по-добре и по-добре.Много бъркаме с последните отигравания обаче....практика му е майката

---------- Post added at 23:27 ---------- Previous post was at 23:23 ----------

Първоначално публикувано от astronoma Покажи съобщение
                                Добре мина мачлето....но с тая ебана топка кадето играхме от началото не беше оферта..... ,оня емо сигорно я е взел от децата
                                глупости тая топка е от Шел и е 1459 точки
                                Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                                sigpic

Comment

Working...
                                X