Известие

Collapse
No announcement yet.

Ледена среща a.k.a. кънки на лед

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ми ще се видим в неделя вероятно
    Няма добри и лоши коли, има добри и лоши стопани...

Аlfa Romeo 145 1.6 TS

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
      Все още очаквам да кажете кои сте били, че да знам на кой да прибавям бройка към броя на пързалките и евнтуално бройка към паданията
      незнам какво ще прибавяш мене още ме боли крачето
      Live For The Speed... Die For The Speed...

Comment

• Ей, аз ви питах конкретни въпроси вие си правите пас. Ще пищите после за класация! Оправил съм я така както съм разбрал нещата и ако на някой му лиспва или има в повече падане/пързалка да търси причините някъде другаде!
        The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
          Ей, аз ви питах конкретни въпроси вие си правите пас. Ще пищите после за класация! Оправил съм я така както съм разбрал нещата и ако на някой му лиспва или има в повече падане/пързалка да търси причините някъде другаде!
          Дай ги на първата страница под картите, че иначе има да ги търсим след седмица, след като наспамим )
          Arena Coast Customs

Comment

• Няма да ги загубим спокойно. Аз си ги правя в табличка на excel та да ми ги смята директно. Да не мислиш, че се занимавам със сметки всеки път. Хайде моля ти се. И двамата се заниаваме достатъчно със сметки, та да знаем как става най-лесно
            Иначе ето ти да видиш:
            Attached Files

Comment

• Хахах,изненада ме, хвала, наистина сериозно отношение Ако не друго, поне победителя може да го почерпим на края нещо
              Arena Coast Customs

Comment

• Е че как иначе! Аз като говоря не си приказвам. Водя ви статистика и това е! Сега поне ви е пред очите та ако според някой трябва да ненеса корекции нека говори сега или завинаги да замълчи

Comment

• Мене ме немА във целата схема....

Аlfa Romeo 145 1.6 TS

Comment

• Първоначално публикувано от pikli4ka Покажи съобщение
                    Мене ме немА във целата схема....
                    Ами това е защото си траеш. Аз колко пъти питах кой, какво, как и защо. Та ако не се лъжа трябва да имаш 2 пързалки до момента, но нищо не знам за паданията.

Comment

• шегувам се немога да се сравнявам с вас... може до година като надобрея

но иначе добре водиш статистиката - 2 пързалки, но без падания (е то като се държиш за рампата няма как да паднеш )

Аlfa Romeo 145 1.6 TS

Comment

• Митко, Петя има + 1 падане
                        Ars longa vita brevis!

Comment

• Тук не водим статистика за най-виртуозен кънкьор. Класацията точно затова е измислена, за тези които падат най-много и тези, които падат най-малко. По този начин има по нещо за всеки А аз като водещ съм казал условието, при което ше подаря своите кънки Така има стимул за всички и е без значение дали падаш или не. Общо взето губещи няма

Comment

• мда идеята ми е ясна, но няма смисъл да участвам ... не носим един номер кънки

Аlfa Romeo 145 1.6 TS

Comment

• Ще се научиш, аз карам от средата на януари имам толкова да уча...
                              Arena Coast Customs

Comment

• хора в неделя най-вероятно ще се разминем за малко, аз ще съм в зимния от 13 ч, но не е ясно до колко

Аlfa Romeo 145 1.6 TS

Comment

Working...
                                X