Първоначално публикувано от Moment4life
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ледена среща a.k.a. кънки на лед
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеТогава ще караш кънки. Друго не ти остава. До момента само веднъж съм те видял да се качиш и толкова. Не става тя така тая работа!Peugeot 307
A hundred mothafuckaz cant tell me nuthin
Comment
-
Първоначално публикувано от Moment4life Покажи съобщениеТрудна я мислиш ти тая работа..аз не си падам много по кънките,а и ми е МЕГА студено винаги. Купи ми гинкобилоба за студени крайници и можем да преговаряме
P.S.: Стига ми цапа темата. А и аз излизам сега, че много се заседях в тоя форумThe greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Ииии вече е готова програмата на Зимния дворец. Свободни пързалки има всеки ден без понеделник от 19:30 до 21:00 ч. А събота и неделя отново има бонус, втора, по-ранна пързалка от 17:45 до 19:15 ч. Вход 5 лева.
Инфото в първия пост е актуализирано без претенции да бъде 100% достоверно!
И сега директно на въпроса - кога, кога ще караме?!The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Списъка с часовете на сесиите е актуален.Това което не е актуално е статуса и наличните пързалки.Има някои нови (2,3) и не са записани тук просто защото не съм ъпдейтвал поста от много време.Затворена ще рече,че за сезона пръзалкта все още не е отворена или вече е затворена,а не че е перманентно затворена.
С течение на времето се заформи едн група от хора които се събираме.Съответно и координатите един на друг си имаме и затова тук не е писано отдавна. Но ако проявяваш интерес заповядай утре от 22:00 на Ариана.
Sent from my MB860 using Tapatalk 2The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Аз лично гледам за ледените пързалки във firmsinfo.com. Там има списък с местата, координати, цени и друга информация за пързалките в София. А вие къде гледате актуална информация?
Comment
-
Нека да възродим малко темата и провеждането на събиранията на леда.
Както писах във Фейсбук, но все пак и тук ще пусна официално информация, в Четвъртък 14. Дек, откриват в Борисовата градина, а преди седмица са открили на парк Възраждане пързалките. Резултатът от Анализа на Гласуването във Фейсбук доказва, че след срещите в четвъртък ще ходим и на леда. Всички са поканени!Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех
Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04
Comment
Comment