Първоначално публикувано от detelazurno
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ледена среща a.k.a. кънки на лед
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеАми то само това са пързлките за съжаление. Има и окрити които се правят всяка година, но за тях е още раничко. Та за момента караме само на зимния и Славия като по-често на зимния. Днес ще бъдем на зимния от 19:00. Ако имаш мерак заповядай. Никого не връщаме. Само приветствамеОбикновено се събираме 30 мин по-рано и киснем пред входа, за да могат пушачите да си начешат крастата, така че още от 18:30 сме там.
Alfa Romeo 145 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от pikli4ka Покажи съобщениекакво ще кажете в сряда на Зимния
Мим, ти къде изчезна вчера?!The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеВсъщност ние за четвъртък го планирахме.
Мим, ти къде изчезна вчера?!Няма добри и лоши коли, има добри и лоши стопани...
Аlfa Romeo 145 1.6 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от pikli4ka Покажи съобщениеАма защо за четвъртъъъъъък.... само си мените срещите
Иначе не знам. Веско се беше уговарял с негови познати за тогава та затова така.
Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщениеВсъщност говорихме за сряда, ако е в четвъртък, то аз съм аут - 1-во ще съм без Ася, 2-ро ще съм в Пипълса да биря.The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеЕ че как. Нали иначе ще те засечем
Иначе не знам. Веско се беше уговарял с негови познати за тогава та затова така.
Ще помисля за четвъртък....Няма добри и лоши коли, има добри и лоши стопани...
Аlfa Romeo 145 1.6 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеЕ как бе батко, батенце, браточка.... За четвъртък ставаше дума. 1-во - виж, че последните пъти и аз все идвам сам пък съм все още жив, 2-ро - бира се продава на много места покрай зимния ма ти явно нещеш да поркаш с насArena Coast Customs
Comment
-
Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщениеЕ докато чакахме преди пързалката за сряда говорехме, после може да са се развили иначе нещата, а срещите в заведение са си все в Пипълс, по-скоро вие не искате да идватеМоже и да наминя някой път, но няма да е тоя четвъртък
Първоначално публикувано от pikli4ka Покажи съобщениеаууу колко си ужасен
.......The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
избягах я, нали казах, че АКО идвам ще дойда с немската пуканка, ама на, не дойдох
пак покрай тоя ремонт - магазини, чудесии, и после ме поканиха на вечеря, как да откажаАко парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщениеЕ докато чакахме преди пързалката за сряда говорехме, после може да са се развили иначе нещата, а срещите в заведение са си все в Пипълс, по-скоро вие не искате да идвате
EDIT: И ние ще дойдем в сряда
Comment
-
Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщениеВярно че говорехме за сряда защото бях забравил, че съм се разбрал за четвъртъка. Ще говорим с нея дали ще може в сряда и ще пиша
EDIT: И ние ще дойдем в сряда
Last edited by Pastora; d.m.y г., 17:04.Arena Coast Customs
Comment
-
Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
Comment
Comment