If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ми щото е яка бре ) Кога ще правиме пак пързалка, в неделя може да се търкулнем, но аз после трябва да търча бързо за баскет....
Ами може да измислим нещо за неделята. Принципно имахме някакви планове за тогава, но както и казах на Ася докато не се обадя да потвърдя едва ли не в послдния момент.....
Ние сме несигурни обаче, че малко нещица за вършене изникнаха неочаквано... Може и да дойдем, но по-късно ще пиша.
Ибасимус. Ние специално заради вас гласихме нещата да го направим към 17 вместо от 19. Хайде като го измислиш ми се обади да ми кажеш, че най-вероятно няма да съм в нас и няма да видя какво си писал. За сега остава идеята за 17 с опцията, че ако вие няма да идвате може и за 19. Така че, за да се ориентираме по-бързо както и всички останали колкото по-рано успееш да кажеш толкова по-добре!
Ибасимус. Ние специално заради вас гласихме нещата да го направим към 17 вместо от 19. Хайде като го измислиш ми се обади да ми кажеш, че най-вероятно няма да съм в нас и няма да видя какво си писал. За сега остава идеята за 17 с опцията, че ако вие няма да идвате може и за 19. Така че, за да се ориентираме по-бързо както и всички останали колкото по-рано успееш да кажеш толкова по-добре!
Правете го за 19 часа, ако успеем - ще дойдем, че така ви връзваме ръцете. Сори
Поредния удар срещу ледените фенове. Пързалката пред The Mall така и няма да бъде открита! Модулната пързалка разположена пред централния вход на мола бе размразена и разголбена преди 2-3 дни. Принчините не са ясни. Ясно е само, че там лед няма да има!
Хайде бре хора! Какво стана с желанието ви за лед?! За пореден път ще си караме само ние с Веско! Засрамете се! И все пак...още не е късно. След 1 час сме пред зимния, а след час и половина сме на леда. Имате време за решение в последния момент!
Comment