Известие

Collapse
No announcement yet.

Ледена среща a.k.a. кънки на лед

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
    Има неофициално инфо, че пързалката на Славия работи. Вторник и четвъртък от 17 часа, цената е 6 лева(все пак е лято). Днес ще го проверя и ако е вярно ще покарам, който иска - нека се присъедини
    Изпревари ме с информацията, но аз сега ще я допълня. Информацията е напълно официална и потвърдена от хора изпитали леда под краката си! Кофтито в случая е, че тази година е имало лятна пързалка. Демек бачка си още от незнайно кога, но със сигурност доста преди да достигне тази информация до мен.
    Сега ще ъпдейтна първия пост, но понеже знам колко го четат всички посещаващи тази тема ще го напиша и тук!

Всеки вторник и четвъртък от 17:00 на Славия, срещу вход от 6 лева можете да се поохладите и позабавлявате през топлите летни дни!
    The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Инфото е погрешно, пързалка ще има чак след средата на септември !
      Arena Coast Customs

Comment

• Да, вече го отразих в първия пост. Информаторът в момента подава и друга информация, но.....този път няма да бързам да я споделям преди да я проверя лично, а това ще стане съвсем, съвсем скоро! Съжалявам ако съм подвел някой, но какво да се прави....

Comment

• Днес получих това във фейсбука:
          За всички почитатели на кънките на лед Зимния дворец отваря врати на 1 септември официално с свободни пързалки делничните дни от 18.30 до 20.00 и събота и неделя по три свободни на ден от 13.30 до 15.00 , от 17.00 до18.30 и от19.00 20.30. Всички могат да заповядат !
          Скоро можем да възобновим срещите. На 1 мисля да отскоча да видя дали е истина този път
          sigpic
          Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
          BMW 316 Compact '95

Comment

• Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
            Днес получих това във фейсбука:

Скоро можем да възобновим срещите. На 1 мисля да отскоча да видя дали е истина този път
            Това е много добра новина!
            Иначе кънки има на Славия вторник и четвъртък от 19:00 до 20:00, но не са официално открити. Има малка врътка, за да влезнеш да караш затова не бързам да разпространявам новината. В четвъртък ще ме водят да ми покажат как точно става номера (макар, че на теория ми е обяснено) и после ще споделя с вас. Принципно днес трябваше да ходя ама....

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
              Това е много добра новина!
              Иначе кънки има на Славия вторник и четвъртък от 19:00 до 20:00, но не са официално открити. Има малка врътка, за да влезнеш да караш затова не бързам да разпространявам новината. В четвъртък ще ме водят да ми покажат как точно става номера (макар, че на теория ми е обяснено) и после ще споделя с вас. Принципно днес трябваше да ходя ама....
              Т.е. някой си плаща за частна пързалка и си разделят парите които отидат
              Ако се окаже че има свободни пързалки на зимния според мен ще е по-добрия вариант
              sigpic
              BMW 316 Compact '95

Comment

• Друга е далаверата, ма не винаги става
                Arena Coast Customs

Comment

Т.е. някой си плаща за частна пързалка и си разделят парите които отидат
                  Ако се окаже че има свободни пързалки на зимния според мен ще е по-добрия вариант
                  Не, не е това. Но както вече казах ще споделя след като го изпробвам лично, за да няма после прецакани!

Comment

Не, не е това. Но както вече казах ще споделя след като го изпробвам лично, за да няма после прецакани!
                    Значи ще очакваме да кажеш.
                    Иначе днес минах през зимния и охраната ми потвърди че я отварят от днес.
                    Аз ще отида да открия сезона, тъй че ако има хора които има се кара да се чустват поканени
                    sigpic
                    BMW 316 Compact '95

Comment

Значи ще очакваме да кажеш.
                      Иначе днес минах през зимния и охраната ми потвърди че я отварят от днес.
                      Аз ще отида да открия сезона, тъй че ако има хора които има се кара да се чустват поканени
                      Хора има, ама и работа има. Аз ще оставя своето откриване за утре.
                      Като се върнеш напиши, че лично си го пробвал и сподели в кои дни и часове работи, за да ъпдейтна първия пост. Не за друго, а просто ми се иска информацията да е потвърдена от първа ръка, за да не стане фал като миналия път!

Comment

Хора има, ама и работа има. Аз ще оставя своето откриване за утре.
                        Като се върнеш напиши, че лично си го пробвал и сподели в кои дни и часове работи, за да ъпдейтна първия пост. Не за друго, а просто ми се иска информацията да е потвърдена от първа ръка, за да не стане фал като миналия път!
                        Аз днес открих сезона - леда е перфектен цената е 4 лв за вход, 3 за кънки и 50 ст. гардероб.
                        Графика на пързалките съм го снимал и го качвам като прикачен файл. Ако искате утре от 18:30 можем да открием сезона и на срещите
                        Attached Files
                        sigpic
                        BMW 316 Compact '95

Comment

• Утре няма да може, но в петък или събота сме на линия, което си изберете
                          Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                            Утре няма да може, но в петък или събота сме на линия, което си изберете
                            Аз в събота още не се зане дали ще мога така че ако искате може за утре (петък) да се разберем нещо
                            sigpic
                            BMW 316 Compact '95

Comment

• Там сме, утре в 18:30
                              Arena Coast Customs

Comment

• Ама не мога да ви разбреа какво толкова целите дните. Мен така ми се кара, че едва ли не всеки ден ми се ходи. Та в тоя ред на мисли може в петък и после в неделя. А може дори петък, събота и неделя

Comment

Working...
                                X