Известие

Collapse
No announcement yet.

Ледена среща a.k.a. кънки на лед

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от mishka1675 Покажи съобщение
    В Зимния има промяна в графика за уикенда - първата пързалка е от 11:00 до 12:30
    Toва само за този уикенд ли е или така ще си остане докрая? И информацията от първа ръка ли ти е или?
    The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Аз не знам да има сутрешна пързалка уикенда на Зимния(на Славия има), има чак от 15:00, 17:00 и 19:00, но може и да съм заблуден.

Имате предвид, че тази от 15 се измества по-рано ли ?
      Last edited by Pastora; d.m.y г., 10:20.
      Arena Coast Customs

Comment

• Петък?
        Ars longa vita brevis!

Comment

• Първоначално публикувано от link Покажи съобщение
          Петък?
          Или по-скоро събота и неделя?

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
            Toва само за този уикенд ли е или така ще си остане докрая? И информацията от първа ръка ли ти е или?
            Абсолютно ДА, в събота ходих последно и от около седмица си пише 11:00 -12:30 точно на касата

п.п. егати, в нашия форум никой не ще да пише в темата за кънки, а тука колко хора има...

Comment

• За петък ние можеме, въпрос на доуточнение кой ще ходи ?
              Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                За петък ние можеме, въпрос на доуточнение кой ще ходи ?
                Ми на мен ми извадиха зъба дето ме болеше, тъй че ако искате можем в петъка да направим пързалка
                sigpic
                Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                BMW 316 Compact '95

Comment

• Може, да чуем и другите какво ще кажат, тъкмо Ася да пробва новите връзки.
                  Arena Coast Customs

Comment

• от колко и къде ?

Comment

от колко и къде ?
                      18:30 часа на Зимния в петък примерно.
                      Arena Coast Customs

Comment

• ок, там съм

Comment

Абсолютно ДА, в събота ходих последно и от около седмица си пише 11:00 -12:30 точно на касата

п.п. егати, в нашия форум никой не ще да пише в темата за кънки, а тука колко хора има...
                          Направих корекцията в първия пост. Мерси за информацията!
                          А иначе ти от кой форум си? И да ти кажа, тук в началото също никой не пишеше. Мина близо месец след като я пуснах докато се съберем хора. И в началото си ходихме все едни и същи. Бяхме максимум 5 души. И вече в последствие започнаха чат пат да пишат. После чат пат да идват нови хора. И хей на....близо година по-късно вече започнахме да се събираме по-голяма компания. Радвам се за което! Ще се радваме да се присъединиш към компанията

Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                          Може, да чуем и другите какво ще кажат, тъкмо Ася да пробва новите връзки.
                          Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                          18:30 часа на Зимния в петък примерно.
                          Ами аз съм съгласен. След като пропуснах миналата седмица и ми се събраха близо 2 седмици, в които не съм карал така съм зажаднял за доза лед, че ви е бедна фантазията. Но предложението ми за събота или неделя (а защо не и двете ) остава.

Comment

• @: detelazurno
                            А иначе ти от кой форум си? ... Ще се радваме да се присъединиш към компанията @

Oт diecastcarsbg.com
                            Мисля, че имаме колежка от този форум

И аз ще се радвам да се запозная с вас, точно на леда (или малко преди него )

Comment

• Би трябвало да е mim (Милена), която също идва на леда редовно през сезона
                              Arena Coast Customs

Comment

@: detelazurno
                                А иначе ти от кой форум си? ... Ще се радваме да се присъединиш към компанията @

Oт diecastcarsbg.com
                                Мисля, че имаме колежка от този форум

И аз ще се радвам да се запозная с вас, точно на леда (или малко преди него )

И не е само една колежката. Има и колеги
                                В петък ще се видим значи.

Ники, аз в петък съм сам (поне доколкото знам ) та ако искаш може да палим джапанките заедно.

Comment

Working...
                                X