If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ми ще видим евентуално и ние да дойдем, ама ще се чуем за да се разберем със сигурност
Нещо за събота?
Да, най-добре да се чуем по някое време като имаме яснота. А нали знаеш, че ние ако идваме ще дойдем към 19 и малко
Btw тая седмица от теб уж трябвше да очаквам ненадейни обаждания.....
Иначе за събота съм съгласен. И без това пъроначално ми беше отправена идея за тогава.
Я па го тоя, Ася била виновна...катаджиите са виновни
Някой май е почерпил
Иначе не се карайте. Никой от вас не е виновен. Виновен е гърбът на Ники Ако нещо ви прекръсти някое чудо ще се радвам да се видим в събота!
Някой май е почерпил
Иначе не се карайте. Никой от вас не е виновен. Виновен е гърбът на Ники Ако нещо ви прекръсти някое чудо ще се радвам да се видим в събота!
Тя да си каже как се спира на инвалидни места по центъра, пък после ноу мъни за кънки дис уийк
Хмммм... ти ме отвори на нов вид дейност...раздаване на 13 -та заплата. Хайде нареждайте се на опашката.
Първи!
Btw имам информация за нова пързалка. Намира се на паркинга на The Mall, пред централния вход. Предполагам, че за някои от вас това не е новина, но пък аз имам и още информация за там - вече има лед Засега не знам работно време и цени, заради което до момента още не съм я добавил на първата страница, но щом разбера ще ги споделя с вас, ледените запалянковци!
Btw имам информация за нова пързалка. Намира се на паркинга на The Mall, пред централния вход. Предполагам, че за някои от вас това не е новина, но пък аз имам и още информация за там - вече има лед Засега не знам работно време и цени, заради което до момента още не съм я добавил на първата страница, но щом разбера ще ги споделя с вас, ледените запалянковци!
Скоро ще отворят Ариана - преди 2 дена минах от там и я сглобяваха
Скоро ще отворят Ариана - преди 2 дена минах от там и я сглобяваха
Миналата година от сглобявахето, до заледяването и накрая до стартирането мина повече от месец, така че не е толкова показателно, но дано тази година не се наложи да чакаме толкова много!
Comment