Днес отново сме в 22 на Ариана, наваксваме до закриването и.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ледена среща a.k.a. кънки на лед
Collapse
X
-
Сагата придобила невероятен успех и популярност "Ледена пързалка" ще бъде удължена с още 3 епизода! Такива са намеренията на продуцентите, а главните актьори възнамеряват да участват до последно. Още повече, че в последният епизод ледената идилия бе разтърсена от неочакваната среща на стари познати всеки от който се докосва до леда нищо не подозиращ за очакващата го изненада. Какво ще се случи в следващия епизод? Кой с кой ще се окаже брат/сестра? И кой ще овладее силата на кънките можете да видите само ако се присъедините към нас довечера от 22:00 за поредната доза лед и емоции на вече добре познатото ни място - ледената пързалка "Ариана"! Не пропускайте от неделя до вторник, всеки ден от 22:00, "Ледена пързалка" отзиви и коментари, от което можете да прочетете само тук в официалния форум на КАРБ!The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Хахаха лудница....Аз ще дойда тази вечер, ама искам да ви кажа че съм напълно сигурен, че ще има яко лед поне до края на седмицатаПоне като гледам времето
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
По всичко изглежда, че няма да сте единствени. Да се надяваме, че утре ще можем да се разпишем. Още повече както се очаква да е за последно..... А Еми след толко пъти, в които и беше студено днес беше казала, че ще дойде. Хахаха, знаела е нещо тяВенци и той каза, че няма да идва днес. Абе започвам да си мисля, че времето работи в тяхна полза
Отче стига с тоя алкохол бре! Я по-добре излез го излей на улицата, че да не замръзваThe greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Ми сигурно ще дойда
Имам една НЕ скъсана касова бележка от 7.3... чудя се дали ще мине номера...да се пробвам ли да я оползотворя или ще видят датата?Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
Comment