Известие

Collapse
No announcement yet.

Тенис на маса

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Тенис на маса

Предлагам да направим съботна среща за разцъкване на Пинг-Понг, примерно 17:00 часа на масите в Южен парк. Няма значение дали сте начинаещи или профита, всеки е добре дошъл, дори за кибик или за по бира. Има 3 маси, все до една ще се докопаме. Очаквам мераклии за забивки и двойки.

Засега няма уточнено място, всичко е с уговорка
    Last edited by Pastora; d.m.y г., 16:20.
    Arena Coast Customs

Хехе, от доста време обмислях да пусна такава тема, но нещо измежду всички други глупости, с които се занимавам не намерих време за това. Добре, че някой мисли вместо мен
    Хайде народе сбърай се. Най-забавно ми се вижда като да се съберем за 2-ки. С Pastora вече сме се комбинирали - аз съм защитата той е нападението, аз връщам той забива Чакаме съперници
    The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Никой ли не цъка табле тенис ? )
      Arena Coast Customs

Comment

Аз играя, но предпочитам дървена маса, да се съберем 4 и да действаме.
        sigpic
        ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
        0889 636 093

Comment

Аз също играя, но от доста време не съм Може да измислим нещо и без това парка ми е на 5 минути
          Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
          Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Всички предпочитаме дървена маса и в такъв случай предлагам да се съберем и да поцъкаме в зала. ако сме 4-ма ще платим смешни пари, а кефа ще е пълен.

Comment

ако си свърша задачките до тогава, мисля да допълзя по пантофи
              Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
              AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Дам, имало зала в Дианабад, но не знам какви са условията. Иначе железните маси са фрий в парка, а освен това ще сме на въздух и никой няма да се ангажира конкретно. Но ако ви се играе на дърво, дайте предложение и отиваме
                Arena Coast Customs

Comment

В Дианабад залата я водят за най-добрата. Иначе има и една нова, която също я хвалят до Скй сити мол. В зимния дворец също имало, но била една маса и нещо парите са и в повече. Иначе ако времето е добро и аз предпочитам да сме навън, но не отписвам и залата като вероятност ако решим да разцъкаме по-сериозно.

Comment

За дървена маса съм навит, само кажете кога и къде, ще видя в този мол на коста лулчев има ли, за 4 и поне 2ч. не нярвам да е толкова много, не играя редовно, но дали сме долри или не на кефа няма да ни пречи.

Иначе за парка и железните маси ми е далече, а и външните условия не ме харесват, падам си по спортове в зала. Това дава целогодишно добри условия.
                    sigpic
                    0889 636 093

Comment

в зала пропускате удоволствието докато 2/4 цъкат, останалите да попийват биричка на зелената пейка и наоколо да пищят бебета в колички
                      Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                      AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Цената до скай ситито е 6 лв на час, което се падат по 3 лева на човек ако се съберем 4-ма и играем 2 часа. Според мен е приемливо. Иначе като съм търсил зали цените горе долу се движат от 3 до 6 лева на час.

Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
                        в зала пропускате удоволствието докато 2/4 цъкат, останалите да попийват биричка на зелената пейка и наоколо да пищят бебета в колички
                        Аааа, не. Тия бебета много крадат. Помня наскоро като играхме едно топче влезна в количката на едно бебе и нито то нито майката разбраха и се опитаха да го откраднат :P Иначе да, това с биричката е съществен момент въпреки, че я спирам а Ники само ме подтиква към изкушения
                        Last edited by detelazurno; d.m.y г., 15:28.

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                          Цената до скай ситито е 6 лв на час, което се падат по 3 лева на човек ако се съберем 4-ма и играем 2 часа. Според мен е приемливо. Иначе като съм търсил зали цените горе долу се движат от 3 до 6 лева на час.
                          Eто това е нещо, имате 1 човек за там, въпреки, че не знам каде е точно, но ще се чакаме отвън, само кажете кога искате.
                          sigpic
                          0889 636 093

Comment

Пишете още двама Алфисти - тенисисти .
                            Мен и Теди -Бухалката.
                            ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                              Пишете още двама Алфисти - тенисисти .
                              Мен и Теди -Бухалката.
                              Ами тогава с мен ставаме 3, да намерим още 1 колега и да се съберем за 2ч. да пойграем.
                              sigpic
                              0889 636 093

Comment

Working...
                              X