If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами тогава с мен ставаме 3, да намерим още 1 колега и да се съберем за 2ч. да пойграем.
Как ги направи тия сметки бре колега Ами аз и Pastora? Иначе зали...поне 2-3 изкочиха които били добри. Ако искате дайде да уточним един ден и час, за да видим колко души ще се съберем защото за момента сме повечко хора и ако трябва 2 маси ще вземем. Btw на повечето места доколкото знам можем дори да си запазим маса, за да не се окажем изненадани ако отидем току така.
Аз, жената, mim, detelazurno, raiders, EMo0o, MUROMAN, Теди - Бухалката. Дотук 8 броя - тоест 2 маси. Нека всеки да потвърди със сигурност за събота от 14 часа и нещо ще измислим. Също така пишете колко време мислите да цъкате - 1 или 2 часа.
За мен няма нужда да питаш, а колко време......ми ако заледите масите и цял ден ще остана
A ако Ася ще идва да се опитам да навия и Еми и да носим камера, какво ще кажеш?
Тя Ася скоро ще ме изнуди да и взема скъпо дърво май )) А с него гуми и лепило, ще става профи ))
Иначе сме навити да разцъкаме по двойки, макар и ламерската, все ще се съберем 1-2 маси мисля
Ми аз имам 3 броя, едната за мен, другата за жената и последната е стара и сега е само дървото. Ако до следващия път съм купил гуми за нея, тогава ще те уредим
Аз имам 2 свободни хилки + това ако сме в зала там също дават. Ако искате може и да го променим за мен няма особено голямо значение.
Btw сега отивам да забия няколко топчета в централата на Виваком
Аз съм с проблеми с колата и нямам как да дойда в събота, или някой от Надежда не ме вземе, иначе, ако сме 8 човека веднага 2 маси взимаме, ако има някой по-близо е хубаво да запази маса. За мен по-добре е да сме за 2ч. иначе няма смисъл от разкарването.
А може да дойдат колкото искат хора да гледат и снимат.
sigpic ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
аз само да вметна 2 неща:
за зала не ме бройте - първо
поради второто - не мога да кажа час в който ще се освободя, но 14 е клонящо към невъзможно
т.е. ако не вали и има някой в парка, ще да намина, но поне към 16
Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
В Дианабад залата я водят за най-добрата. Иначе има и една нова, която също я хвалят до Скй сити мол. В зимния дворец също имало, но била една маса и нещо парите са и в повече. Иначе ако времето е добро и аз предпочитам да сме навън, но не отписвам и залата като вероятност ако решим да разцъкаме по-сериозно.
Масата в зимния е пред пенсия както и билярдните маси.
За навън и аз може да мина ако е хубаво времето, че трябва да се мислят някакви спортове за раздвижване, че много се застоявам на едно място в последно време.
Тъй че ако е хубаво времето (макар че като го гледам ще е кофти) и кажете къде точно са масите и аз съм на линия (не че много добре играя ама поне имам желанието)
sigpic Alfa Romeo 156 1.9JTD '99 BMW 316 Compact '95
Comment