Известие

Collapse
No announcement yet.

Импровизирани срещи на кино Арена запад

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от aMoRe Покажи съобщение
    ама има ли други?
    Има попринцип, така че няма да си единствената Компания винаги ще ти се намери
    Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• И аз можеше да мина, ама късно видях
      sigpic
      Alfa Romeo 145 1.9 JTD, 105Hp. - до 2012г.
      Alfa Romeo 166 2.4 JTD, 136Hp. - до 2016г.
      Subaru Outback 2.5i 165Hp automatic - сега

Comment

жени искате ли и имате ли ?
        Pastora ти го е казал А ти къде изчезна за картинга миналта събота? Аз казах, че за час ми е все тая и очаквах да предложиш нещо ама.... Нищо. Карай да е весело. Давай да се уговорим кога пак ще ходим, че и на мен яко ми се бръмчи. Особено след като снощи в 00:00 ударихме на камък с едни приятелчета и и 2-те писти, които посетихме бяха затворени За през седмицата можем да измислим нещо след 19:30. На Красна Поляна работи до 21:00.

Първоначално публикувано от Alfaro76 Покажи съобщение
        И аз можеше да мина, ама късно видях
        Специално като за теб ще има поправителен. Например днес?
        The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• ами и аз чаках да кажете кога ви е удобно пред сед не мога.. работя до 21ч а другият път като се събирате на арена Свиркайте

Comment

ами и аз чаках да кажете кога ви е удобно пред сед не мога.. работя до 21ч а другият път като се събирате на арена Свиркайте
            Че ние се събираме всеки ден. Дали едни или други колеги....всеки път има някой. А картинга...явно пак ще остане за уикенда, но да не разводняваме темата тук. Ще пишем в съответната тема

Comment

• д0о0о0бре ще го имам в предвид и кво правите кат се съберете ? кръчма, дръпки ?

Comment

д0о0о0бре ще го имам в предвид и кво правите кат се съберете ? кръчма, дръпки ?
                Ами, глупости...рецитираме стихове и играем шах! Ела довечера след работа и ще видиш!
                Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                BMW 328i

Comment

• Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
                  Ами, глупости...рецитираме стихове и играем шах! Ела довечера след работа и ще видиш!
                  Искаш ли довечера да врътнем едно "Не се сърди човече"

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                    Искаш ли довечера да врътнем едно "Не се сърди човече"
                    Разбира се. Аз ще донеса каничка чай и бисквити.
                    Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                    Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                    BMW 328i

Comment

• ахаххахаа ам .. просто питам дали ще ми е инт ахахах не бе..питам, защото аз най-рано 9 и 30 мога..и ако сте у некоя кръчма.. нема де да ви търся

Comment

ахаххахаа ам .. просто питам дали ще ми е инт ахахах не бе..питам, защото аз най-рано 9 и 30 мога..и ако сте у некоя кръчма.. нема де да ви търся
                        Каква кръчма бре. Седим под звездите. Натуралисти!
                        Иначе какво да правим. Лафим си. Отвреме навреме някой вдига капака и той не знае защо, в резултат на което почти всички се струпват да гледат и те не знаят какво. Отвреме навреме някой ходи за вода до близкия Лук Ойл (което ме подсеща, че снощи забравих да донеса вода на Ники, ама пък и той не ме подсети като се върнах, та и той изглежда е забравил ). Чат пат някой тича до тоалтната на Арената, но това е по-присъщо на женската част. Ние имаме дърво и ограда за тая работа. Отвреме навреме ни хващат лудите и отиваме да гледаме гонките я на 202-ра, я по Бояна. Друг път просто се сбираме някаква групичка и отиваме на кафенце, но най-голям процент от времето просто киснем под открито небе и си губим времето заедно

Comment

• ааххаха супер добре е, че има и женска част

Comment

ааххаха супер добре е, че има и женска част
                            Btw изпусна, че не дойде вчера. Към 23:30-00:00 някъде ходихме да врътнем някоя друга картинг обиколка, но беше затворено. Поне си направихме прилична разходка от единия край на София до другия.
                            Хайде почвайте да мислите днес къде ще обикаляме

Comment

• ех.. съжалявам , за което не бях сигурна, че искате нови попълнения.. особено женски

Comment

• Че защо изобщо реши, че може да имаме ограничения. Всъщност не знам де, аз отдавна не съм ходил, а и напоследък ходя сравнително рядко та трябва да проверя дали и мен ще ме допуснат. Ама смеят ли да не

Comment

Working...
                                X