If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Pastora ти го е казал А ти къде изчезна за картинга миналта събота? Аз казах, че за час ми е все тая и очаквах да предложиш нещо ама.... Нищо. Карай да е весело. Давай да се уговорим кога пак ще ходим, че и на мен яко ми се бръмчи. Особено след като снощи в 00:00 ударихме на камък с едни приятелчета и и 2-те писти, които посетихме бяха затворени За през седмицата можем да измислим нещо след 19:30. На Красна Поляна работи до 21:00.
ами и аз чаках да кажете кога ви е удобно пред сед не мога.. работя до 21ч а другият път като се събирате на арена Свиркайте
Че ние се събираме всеки ден. Дали едни или други колеги....всеки път има някой. А картинга...явно пак ще остане за уикенда, но да не разводняваме темата тук. Ще пишем в съответната тема
ахаххахаа ам .. просто питам дали ще ми е инт ахахах не бе..питам, защото аз най-рано 9 и 30 мога..и ако сте у некоя кръчма.. нема де да ви търся
Каква кръчма бре. Седим под звездите. Натуралисти!
Иначе какво да правим. Лафим си. Отвреме навреме някой вдига капака и той не знае защо, в резултат на което почти всички се струпват да гледат и те не знаят какво. Отвреме навреме някой ходи за вода до близкия Лук Ойл (което ме подсеща, че снощи забравих да донеса вода на Ники, ама пък и той не ме подсети като се върнах, та и той изглежда е забравил ). Чат пат някой тича до тоалтната на Арената, но това е по-присъщо на женската част. Ние имаме дърво и ограда за тая работа. Отвреме навреме ни хващат лудите и отиваме да гледаме гонките я на 202-ра, я по Бояна. Друг път просто се сбираме някаква групичка и отиваме на кафенце, но най-голям процент от времето просто киснем под открито небе и си губим времето заедно
Btw изпусна, че не дойде вчера. Към 23:30-00:00 някъде ходихме да врътнем някоя друга картинг обиколка, но беше затворено. Поне си направихме прилична разходка от единия край на София до другия.
Хайде почвайте да мислите днес къде ще обикаляме
Че защо изобщо реши, че може да имаме ограничения. Всъщност не знам де, аз отдавна не съм ходил, а и напоследък ходя сравнително рядко та трябва да проверя дали и мен ще ме допуснат. Ама смеят ли да не
Comment