Известие

Collapse
No announcement yet.

Импровизирани срещи на кино Арена запад

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Днес срещата ще се състой на работното място на cnaiper, което се намира в Люлин 3 Блок 347 Маг 1 Еврофутбола ( Кафе Болид ) от билата в люлин само направо последния блок ( който се пада отляво ) Ако някой има желание, но не може да се ориентира, може да сформираме групата на Арена и от там да тръгнем. Но ако има желаещи, ще помоля да са точни
    Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• а така да се чува и после може с Дивака малко да подрифтираме нанякъде
      Live For The Speed... Die For The Speed...

Comment

• Първоначално публикувано от cnaiper Покажи съобщение
        а така да се чува и после може с Дивака малко да подрифтираме нанякъде
        Чакай бе! 'Що само с него? Ние другите да не сме втора категория хора?!
        The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• е снощи само той се върте останах с впечатление,че само той не си пази колата

Comment

е снощи само той се върте останах с впечатление,че само той не си пази колата
            Е снощи не бях с моята + това ние отивахме на друго място. И не на последно място въртенето не означава, че не си пазиш колата Е, на, питай го какво правихме днеска

Comment

• ахахаха незнам аз имам проблеми с въртенето имам бегла ръчна на 1ната гума ама се пак Сеат ......

Comment

• [QUOTE=detelazurno;758106]Е снощи не бях с моята + това ние отивахме на друго място. И не на последно място въртенето не означава, че не си пазиш колата Е, на, питай го какво правихме днеска [/QUOTE
                май така се указа айде аз съм навит за дръпки!
                LUXURY FUNEBRI CARS
                Има нещо в Алфа Ромео, купчина красиво подредени железа и пластмаса,а между тях душа.Необяснимо е!

Comment

• Ако си навит, да те тествам с бабичката ми )
                  Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                    Ако си навит, да те тествам с бабичката ми )
                    мен ли

---------- Post added at 22:16 ---------- Previous post was at 22:14 ----------

съгласен съм
                    LUXURY FUNEBRI CARS
                    Има нещо в Алфа Ромео, купчина красиво подредени железа и пластмаса,а между тях душа.Необяснимо е!

Comment

• Бъзнах те, понеже спомена дръпки, но може да ги пробваме някоя вечер
                      Arena Coast Customs

Comment

Бъзнах те, понеже спомена дръпки, но може да ги пробваме някоя вечер
                        ок!
                        LUXURY FUNEBRI CARS

Comment

Бъзнах те, понеже спомена дръпки, но може да ги пробваме някоя вечер
                          Айде да направим идин dragnight аз несъм в кондиция но все пак за спорта можем да се погоним
                          Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                          Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                          Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                          Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                          Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

• Няма проблеми, ма след Италфеста, сега нямам лев да се усмихна дори
                            Arena Coast Customs

Comment

ахахаха незнам аз имам проблеми с въртенето имам бегла ръчна на 1ната гума ама се пак Сеат ......
                              И на мен не ми държи едната гума ама това неми пречи да я въртя
                              Трябва да се замисля обаче за смяна на въжетата.

Първоначално публикувано от kaloiannnnn Покажи съобщение
                              май така се указа айде аз съм навит за дръпки!
                              Какви дръпки бе човек?! Слабо ми е кончето за дръпки, но ако искаш може да се повъртим

Comment

• да си гоня носача някаде сас колелото нали щети се
                                LUXURY FUNEBRI CARS

Comment

Working...
                                X