Известие

Collapse
No announcement yet.

Импровизирани срещи на кино Арена запад

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• В такива случаи се казва "Знаех си!"
    The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Приключвам темата с теб щото явно и ти незнаеш какво искаш.
      Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
      ех.. Малкото КуВе
      sigpic

Comment

• Аз нищо не искам. Аз си изказах мнението, след което ти беше този, който се обърна към мен.

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
          На мен ли така ми се стори или ме заплаши?!
          Само така ти се струва. Единствено може да ти предложи гонка това момче. А пък да те посъветвам чисто приятелски, недей да изпращаш хората да ядат разни неща, и не обяснявай колко очеизвадно е къде е отишло всичко което са изяли от граматиката, защото от тая гледна точка пък е обидно! Това е автомобилен форум, ако не ти е направило впечатление досега, та хората може и да са с основно образование дето си дращят.
          "Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"

Comment

• Извинете ме искам да попитам нещо?

В тази тема ли се премести Детската Дискотека - Амор?

Снощи нощеска докато съм спал ,
            слънце е изгрело и Вендо Рацер бил станал/нарочно така е написано/.
            ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
              Извинете ме искам да попитам нещо?

В тази тема ли се премести Детската Дискотека - Амор?

Снощи нощеска докато съм спал ,
              слънце е изгрело и Вендо Рацер бил станал/нарочно така е написано/.
              Просто незнаеш за какво става на вапрос. Довечера ще ти разкажа.
              ех.. Малкото КуВе
              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от souze Покажи съобщение
                Само така ти се струва. Единствено може да ти предложи гонка това момче. А пък да те посъветвам чисто приятелски, недей да изпращаш хората да ядат разни неща, и не обяснявай колко очеизвадно е къде е отишло всичко което са изяли от граматиката, защото от тая гледна точка пък е обидно! Това е автомобилен форум, ако не ти е направило впечатление досега, та хората може и да са с основно образование дето си дращят.
                Виж сега. И аз чисто приятелски ще ти кажа, че си мълчах докато не се обърнах лично към мен. Не бях аз този, който започна с категоризирането. Ако трябва да гледаме толкова отблизо нещата защо не отчете факта, че аз също мога да съм се засегнал? Ама спокойно. Аз съм над тези неща, но това не означава, че си трая!

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                  Добре де...вземи си ги пусни и двете и ще усетиш приликите и разликите

Абе хора! Аз вас немога да ви разбера! К'во се кефите, че сте били момиче, което се дърпа за втори път?! Да не говорим за доводите, които се изтъкнаха от сорта на това, че техниката на превключване няма значение. Айде няма да споменавам, че и дюзата и свети, за да не кажете, че е оправдание ама вие сами го видяхте. Даже сами пожелахте да видите има ли нещо. Ако не го бяхте направили никой нямаше да ви изтъква проблемите на колата! Мен ако питате плаче за някойа друга сонда или дебитомер тая кола ама вие това не го отчитате. Важното е, че сте били. Иначе да кажа ли и, че докато всички бяха заети да се смеят в момента преди колегата Венелин да върне газта и да натисне спирачка QV-то си го настигаше и му се лепна на бронята?

Аааа, и следващия път като идвате направо хващайте пътя за 202-ра. Ние там си лафим в приятна компания. Дръпките са рядкост! А от всички, които сме се пускали до момента там никой не се е оплаквал от пътя!

Искаш да кажеш, че преди това изказване е имало лични нападки, преди да ги пратиш на 202ра. Ако ти е направило впечатление Васил е написал, че Qv то не е в час, че по принцип гонката не е реална. Или трябва да си вадим думите от контекста?? Меко казано звучи странно това ти изказване. Ти реши, че някой обижда западната част, че някой обижда Мацката-рацер, ами според мен не си прав!
                  "Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"

Comment

• Първоначално публикувано от souze Покажи съобщение
                    Искаш да кажеш, че преди това изказване е имало лични нападки, преди да ги пратиш на 202ра. Ако ти е направило впечатление Васил е написал, че Qv то не е в час, че по принцип гонката не е реална. Или трябва да си вадим думите от контекста?? Меко казано звучи странно това ти изказване. Ти реши, че някой обижда западната част, че някой обижда Мацката-рацер, ами според мен не си прав!
                    Aз в това си изказване не виждам лични нападки!
                    Но трябва да ти кажа, че това за западнача част ме размся най-много от всичко изписано до тук
                    Иначе другото е чесане на пръсти. Разбирам да си бил там да говорим за конкретни ситуации, но да не си прсъствал и да кажеш, че вадя нещо от контекста... Ако си бил ще прощаваш, но както казах по-горе не ви запомних всички!

Comment

• Важното е че мен ме помниш.
                      ех.. Малкото КуВе
                      sigpic

Comment

• Аре да хванете да пишете на Л.С. като имате какво да си обяснявате.... Пародията е пълна в тая тема вече, така че не я доосирайте !!!!

155 2.5 V6
                        Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

• Слави интересното е там ,че снощи нищо не каза момчето ,а днес ми се обаждат ,че пишел някакви работи и на мен ми е интересно ,ама нищо не казва.
                          ех.. Малкото КуВе
                          sigpic

Comment

• Лазурния - спри се малко, преиграваш и си личи, тъпо е...
                            Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                            Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                            BMW 328i

Comment

• Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщение
                              Слави интересното е там ,че снощи нищо не каза момчето...
                              Дали?!

Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
                              Лазурния - спри се малко, преиграваш и си личи, тъпо е...
                              Точно пък ти ли намери да ми говориш за глупости?!

Comment

• Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
                                Лазурния - спри се малко, преиграваш и си личи, тъпо е...
                                Спора е м/у двамата ти що се мешаш??????

Момчета минете на Л.С.
                                Last edited by lulin racing; d.m.y г., 19:30.

155 2.5 V6
                                Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

Working...
                                X