Известие

Collapse
No announcement yet.

Импровизирани срещи на кино Арена запад

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ναι
    The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
      Ναι
      Тоапа, тоапа ...

Правилата на форума!

1.4 Да пише на кирилица. Форумът на Клуба е български и официалният език и писменост на него са българските. Явни демонстрации на нежелание да се улеснява комуникацията във форума ще се смятат за “неуважение към останалите участници”. Постове на участници, които отказват да пишат на кирилица, ще бъдат редактирани или отстранявани.
      Arena Coast Customs

Comment

• Глей са отче...

Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
        1.4 Да пише на кирилица.
        Това е просто лафче на друг език. Няма как да бъде написано на кирилица, а чуждиците са незименна част от езика ни който така и така има само 2 чисто българси думи

Форумът на Клуба е български и официалният език и писменост на него са българските.
        Дали аз не виждам или е изпусната думичката "задължително"?

Явни демонстрации на нежелание да се улеснява комуникацията във форума ще се смятат за “неуважение към останалите участници”.
        Аз не съм демонстрант и не изявявам нежелание да затруднявам комуникацията. С теб колко се уважаваме също мисля е ясно. Btw защо “неуважение към останалите участници” е написано в кавички? Те не се ли ползваха когато цитираме, което не виждам да е направено в случая, или когато уж мислим това, което пишем, а всъщност е обратното?

Постове на участници, които отказват да пишат на кирилица, ще бъдат редактирани или отстранявани.
        Нямам нищо пторив. Ако на някой му пречи, ще го редактирам

Comment

• днес от колко ?

Comment

• Първоначално публикувано от totoza Покажи съобщение
            днес от колко ?
            Както винаги - 21:00

Comment

Глей са отче...

Това е просто лафче на друг език. Няма как да бъде написано на кирилица, а чуждиците са незименна част от езика ни който така и така има само 2 чисто българси думи

Дали аз не виждам или е изпусната думичката "задължително"?

Аз не съм демонстрант и не изявявам нежелание да затруднявам комуникацията. С теб колко се уважаваме също мисля е ясно. Btw защо “неуважение към останалите участници” е написано в кавички? Те не се ли ползваха когато цитираме, което не виждам да е направено в случая, или когато уж мислим това, което пишем, а всъщност е обратното?

Нямам нищо пторив. Ако на някой му пречи, ще го редактирам
              Тоапа, тоапа, ... естествено, че е майтап
              Със сигурност ще дойда, че колата може да остане 1-2 дена в сервиза после, знам ли
              Arena Coast Customs

Comment

• Аз, ако се сдържа да не пийна една биричка довечера, ще дойда

Comment

• Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщение
                  Аз, ако се сдържа да не пийна една биричка довечера, ще дойда
                  Винарка, с Митко да не ходите заедно тайничко до центъра да се оцветявате?
                  Казвайте и аз да идвам)
                  Arena Coast Customs

Comment

• там съм

Comment

• Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                      Винарка, с Митко да не ходите заедно тайничко до центъра да се оцветявате?
                      Казвайте и аз да идвам)
                      Я, я, я......ти нещо завиждаш ли? 'Щото ако да и искаш да дойдеш да пийнем биричка няма нужда да го казваш на всеослушание пред целия форум Знаеш ми телефона, знаеш къде живея..... Тропаш с бирата на вратата и проблема е решен Иначе не очаквай да си издам тайните места тук пред всички Малцина са тия дето ги знаят макар да са мнозина тия, които са ме виджали

Comment

• Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщение
                        Аз, ако се сдържа да не пийна една биричка довечера, ще дойда
                        +1
                        AR 155 2.0 16V Never Forget You
                        AR 166 2.4 JTD

Comment

• Днес?

Comment

Я, я, я......ти нещо завиждаш ли? 'Щото ако да и искаш да дойдеш да пийнем биричка няма нужда да го казваш на всеослушание пред целия форум Знаеш ми телефона, знаеш къде живея..... Тропаш с бирата на вратата и проблема е решен Иначе не очаквай да си издам тайните места тук пред всички Малцина са тия дето ги знаят макар да са мнозина тия, които са ме виджали
                            LUXURY FUNEBRI CARS
                            Има нещо в Алфа Ромео, купчина красиво подредени железа и пластмаса,а между тях душа.Необяснимо е!

Comment

• Първоначално публикувано от totoza Покажи съобщение
                              Днес?
                              Че как иначе! Ти си помисли, че ще пропуснем ли?

Comment

• да

Comment

Working...
                                X