Днес и ние сме пас.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Импровизирани срещи на кино Арена запад
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщениеKato gledam ste divjali bez batko vi ! Spoki4 utre se vra6tam i 6te se vidim da razduhate kakvo sam propusnal . (izvinjvam se za kirilicata, no e ot telefona)
155 2.5 V6
Passat 2.5 TDI 180hp highline
Comment
-
Първоначално публикувано от lulin racing Покажи съобщениеА къде е батко?!?!Arena Coast Customs
Comment
-
Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщениеИзпуснахте Венци снощи, търсеше си коли за сверка
155 2.5 V6
Passat 2.5 TDI 180hp highline
Comment
-
Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщениеИзпуснахте Венци снощи, търсеше си коли за сверкаThe greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеМного хора, много нещоЗа пръв път се събираме толкова коли.
А голямата изненада за мен лично беше присъствието на ВенциДа вземеш пак да дойдеш, ей! Не те бях виждал от големия снег през летото на 49-та!
Вчера 100 пъти го повторих ама никой не пожела да чуе затова ще го напиша тук на видно място.
Докато сме на паркинга никакви прекъсвачи, ръчни, изпилени гуми и т.н.! Моля въздържайте се от подобнни изпълнения тъй като вече си имахме проблем с полицията заради подобни геройства, а охраната на Арената все още гледа накриво когато види Алфа влизаща на паркинга! За наше добро е!Няма повече да правя така.
Моля да ми бъде опростено.
Comment
-
Първоначално публикувано от ALF_RO_DiTa Покажи съобщениеИскрено се извинявам за нескопосаната ръчна от миналата вечер.Няма повече да правя така.
Моля да ми бъде опростено.
Кефа и удоволствието от шофирането не идват когато си под напрежение само и само, за да караш 100% газ спирачки. Високата скорост и уменята са само следствие от удобството, което се изпитва сядайки зад волана, като това също не ни дава правото да сме безрасъдни. Важно е с каква нагласа сядаш в колата си!The greatest of all scientific hobbies!
Comment
Comment