Известие

Collapse
No announcement yet.

Импровизирани срещи на кино Арена запад

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ще ме приемете ли с DAIHATSU или да си идвам пеш?

Comment

• Че какво му е на Дайхатсуто, скоро нас ще ни купят вагените, ти за една японка ))
      Arena Coast Customs

Comment

• Хахаха. Значи да идвам с ретро автомобила? Жалко, че думнах картера на Алфетка и сега ми се налага да съм с 1.1 DIESEL.
        P.S: Приемам предложения за дръпки.

Comment

• Сега последно 19.30 Кауфланд люлин ли ще е сбирката, кажете за да знам къде да дойда днес ще съм с алфата, че фиатката се предава !

Първоначално публикувано от ALF_RO_DiTa Покажи съобщение
          Жалко, че думнах картера на Алфетка
          И на мойта и изтече маслото ама хидравличното нещо КуВе-то и КуПе-то са родени под една звезда ... или просто един майстор ги е правил в монтана - и е имал навика да си изпуска инструментите върху челните прозорци !!!
          ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

• Арена Люлин е мястото мисля
            Arena Coast Customs

Comment

• Еееее, не. Хахаха. Много съвпадения станаха. Ах, тая Монтана...
              За Арена си прав Пасторе, там всичко се прави с любов.
              Last edited by ALF_RO_DiTa; d.m.y г., 19:27.

Comment

• Добре де, няма ли да дойдете при нас първо в 19:30 ч. и после местиме на Арената???
                sigpic
                Subaru Legacy 3.0 H6
                Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                0888 511 533 - Бонев

Comment

• Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
                  Добре де, няма ли да дойдете при нас първо в 19:30 ч. и после местиме на Арената???
                  Аз нямам какво да правя, така че мисля да дойда до люлин и после да отида и на арената ... дано успея да намеря Кауфланд-а бързо !
                  ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

• Първоначално публикувано от nastybg Покажи съобщение
                    Аз нямам какво да правя, така че мисля да дойда до люлин и после да отида и на арената ... дано успея да намеря Кауфланд-а бързо !
                    Сега ще ти го обесня кратко. От Арената тръгваш за Люлин, минаваш през тунела и на светофара завиваш наляво. Минаваш трамвайните линии и завиваш пак наляво. Оттук караш само направо, докато стигнеш светофар. Отдасно ти са пада Кауфланд, завиваш на светофара данясно и ще ни видиш /или ще МЕ видиш/... щото не знам колко човека ще сме. По мои сметки около 10-тина.
                    sigpic
                    Subaru Legacy 3.0 H6
                    Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                    0888 511 533 - Бонев

Comment

• Аз ще гледам да свърша по-бързо с домакинските си задължения и ако успея ще дойда. Ако ли не ще се класирам само за Арена. Bonev, ти ще дойдеш ли на Арена?
                      Last edited by ALF_RO_DiTa; d.m.y г., 19:11.

Comment

• Първоначално публикувано от nastybg Покажи съобщение
                        Като излезнеш от тунела в посока Люлин,на светофара завиваш на ляво и караш по така нареченото люлинско околовръстно и ще видиш кауфланд-а отдясно

155 2.5 V6
                        Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

• Първоначално публикувано от lulin racing Покажи съобщение
                          Като излезнеш от тунела в посока Люлин,на светофара завиваш на ляво и караш по така нареченото люлинско околовръстно и ще видиш кауфланд-а отдясно
                          Аз преди 10 мин минах от там и не видях кауфланд ,не съм му обърнал внимание най вероятно .
                          Отивам да оставя служебнала ламя и ще мина и аз .
                          156 sportvagon 1.9jtd

Comment

• АЗ реших да ви зарадвам с присъствието си в тази хубава лятна вечер
                            Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                            Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                            BMW 328i

Comment

• Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
                              АЗ реших да ви зарадвам с присъствието си в тази хубава лятна вечер
                              Ама забрави да показваш какво може колата ти, или ако го правиш, после бъди мъж и си дай документите сам на куките, а не да ги взимат на другите
                              sigpic
                              SCUDERIA ITALIA
                              BMW 5-er
                              BMW 7-er
                              Fiat GP

Comment

• То аз не знаех, че и на Кауфланда се събирате... Иначе ми е раничко в 19:30 и логично ме няма )) Иначе на Арена ще дойда, може и сам.
                                Arena Coast Customs

Comment

Working...
                                X