If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добра среща се получи. Поздрави на всички.Даже и едно замерване се направи между Венелин (face/off) с 155 1,6 16v (сток) и колежката Тити с QV(сток),победа за Венелин(нещо нее в час QV). .Следващият път като идваме ще се съберем на 202.
Добра среща се получи. Поздрави на всички.Даже и едно замерване се направи между Венелин (face/off) с 155 1,6 16v (сток) и колежката Тити с QV(сток),победа за Венелин(нещо нее в час QV). .Следващият път като идваме ще се съберем на 202.
Абе хора! Аз вас немога да ви разбера! К'во се кефите, че сте били момиче, което се дърпа за втори път?! Да не говорим за доводите, които се изтъкнаха от сорта на това, че техниката на превключване няма значение. Айде няма да споменавам, че и дюзата и свети, за да не кажете, че е оправдание ама вие сами го видяхте. Даже сами пожелахте да видите има ли нещо. Ако не го бяхте направили никой нямаше да ви изтъква проблемите на колата! Мен ако питате плаче за някойа друга сонда или дебитомер тая кола ама вие това не го отчитате. Важното е, че сте били. Иначе да кажа ли и, че докато всички бяха заети да се смеят в момента преди колегата Венелин да върне газта и да натисне спирачка QV-то си го настигаше и му се лепна на бронята?
Аааа, и следващия път като идвате направо хващайте пътя за 202-ра. Ние там си лафим в приятна компания. Дръпките са рядкост! А от всички, които сме се пускали до момента там никой не се е оплаквал от пътя!
Иначе да кажа ли и, че докато всички бяха заети да се смеят в момента преди колегата Венелин да върне газта и да натисне спирачка QV-то си го настигаше и му се лепна на бронята?
И аз го забелязах, даже го отбелязах, с каква скорост го настига ама....
Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Аз бях зад тях. QV-то има сила.. А какво е това нещо със светещия инжектор, защото и на мен ми свети? А иначе на диагностика излезе дебитомер и ламбда-сонда само (е май е достатъчно ).
Добре де...вземи си ги пусни и двете и ще усетиш приликите и разликите
Абе хора! Аз вас немога да ви разбера! К'во се кефите, че сте били момиче, което се дърпа за втори път?! Да не говорим за доводите, които се изтъкнаха от сорта на това, че техниката на превключване няма значение. Айде няма да споменавам, че и дюзата и свети, за да не кажете, че е оправдание ама вие сами го видяхте. Даже сами пожелахте да видите има ли нещо. Ако не го бяхте направили никой нямаше да ви изтъква проблемите на колата! Мен ако питате плаче за някойа друга сонда или дебитомер тая кола ама вие това не го отчитате. Важното е, че сте били. Иначе да кажа ли и, че докато всички бяха заети да се смеят в момента преди колегата Венелин да върне газта и да натисне спирачка QV-то си го настигаше и му се лепна на бронята?
Аааа, и следващия път като идвате направо хващайте пътя за 202-ра. Ние там си лафим в приятна компания. Дръпките са рядкост! А от всички, които сме се пускали до момента там никой не се е оплаквал от пътя!
Бате,чакай малко кво се заяждаш не мога да разбера,като мацката навиваше за гонка,на Венелин това му е втората гонка!Тити искаше да се гони с някой,както виждаш нито аз,нито Васко сме тръгнали да се дърпаме там,Венелин прояви желание и ние си му казахме спокойно че ще падне поне 2 коли,пък ако иска да се пуска.Никой не е дошъл с идеята за гонки,дойдохме да ви видим,от другия край на София.Не знам защо реагираш така остро!!Относно колите,мацката каза че кувето не е много в кондиция,а на 155-цата и е запушен катализатора.И все пак имат фабрично 30 коня разлика,отделно колко ги няма вече.А за пътя обсъдихме че там няма проблем да се пускат коли,но не е препоръчително и е по-опасно.Затова и ви казаме ако искате гонки-има Лукойл,има 202-ра
п.с.Лично аз му се скарах на Венелин после-как може да бие момиче на гонка
Alfa 155 1.7,1.8 ex
Alfa 166 2.4 3 ex
155 1.8 MY 95 sport
Бате,чакай малко кво се заяждаш не мога да разбера,като мацката навиваше за гонка,на Венелин това му е втората гонка!Тити искаше да се гони с някой,както виждаш нито аз,нито Васко сме тръгнали да се дърпаме там,Венелин прояви желание и ние си му казахме спокойно че ще падне поне 2 коли,пък ако иска да се пуска.Никой не е дошъл с идеята за гонки,дойдохме да ви видим,от другия край на София.Не знам защо реагираш така остро!!
Така е, шапка ви свалям, че се вдигате от другия край на София и идвате на нашите срещи...
А относно дръпките...кво ви пука кой е бил и кой не? На пари ли се пускате или ей така за кеф (вдигане на адреналина)...КОй бил -бил, кой паднал - паднал....чудо голямо....
Аз като падам от всички са да взема да се гръмна
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
Бате,чакай малко кво се заяждаш не мога да разбера,като мацката навиваше за гонка,на Венелин това му е втората гонка!Тити искаше да се гони с някой,както виждаш нито аз,нито Васко сме тръгнали да се дърпаме там,Венелин прояви желание и ние си му казахме спокойно че ще падне поне 2 коли,пък ако иска да се пуска.Никой не е дошъл с идеята за гонки,дойдохме да ви видим,от другия край на София.Не знам защо реагираш така остро!!Относно колите,мацката каза че кувето не е много в кондиция,а на 155-цата и е запушен катализатора.И все пак имат фабрично 30 коня разлика,отделно колко ги няма вече.А за пътя обсъдихме че там няма проблем да се пускат коли,но не е препоръчително и е по-опасно.Затова и ви казаме ако искате гонки-има Лукойл,има 202-ра
п.с.Лично аз му се скарах на Венелин после-как може да бие момиче на гонка
Нищо лично човек! Даже честно казано не съм ви запомнил кой, кой е, за което ще прощаваш ама..... Единствено Васил Петров го помня кой беше понеже колата му я познах на аватара. Мисълта ми беше, че реакцията беше груба. Даже точно на Васил реакцията беше тази, която ми се наби в очи. Малко трябваше да се огледате в ситуацията и да разберете какво имам предвид. Щом водим този разговор очевидно това не се е случило и не мисля да продължавам да обяснявам. Иначе хубаво, че идвате от другия край на София. Радвам се, че има интерес към срещите ни. Само дето не знам какво трябва да значи това. Нещо трябва да имаме специално отношение понеже идвате от там ли? 'Щото и аз ходих да се събирам с хора от форума да ритаме чак в Хаджи Димитър (което за мен е на другия край на София) ама не помня да са ме посрещали с торта.
Острото ми изказване...ами така съм ги видял нещата така съм реагирал. Както и да е. Карай да е весело. Нямах за цел да обидя някой. Срещите си продължават. и който иска нека заповяда. Добре дошли са всички! Peace!
Простено ти е приятелю,виж ся не се изтъквам че сме дошли от майната си,просто исках да кажа че-идваме да ви видим-не да се гоним!На Васко реакцията не зма какво те е обидила,но лично на мен ми стана смешно че Венелин бие,защото неговата кола е с 30 коня по-малко от на мацката,не сме искали да се ебаваме или нещо такова,просто ситуацията беше такава,при положение че знаехме че тя си е натупала Венци миналия път,всички очаквахме че Венко пада.Всичко е за спорта дет се вика бате.Ако помниш след това подхванахме и темата ако някой иска гонки да се събираме на Лукойла,а не там да правим простотии,защото знаем че сте имали проблеми с охраната на паркинга и с полицаите,затова че някой бил вдигал шум,затова и там не е подходящо за дръпки.
Alfa 155 1.7,1.8 ex
Alfa 166 2.4 3 ex
155 1.8 MY 95 sport
То по 45-цата има работа бая.Вие сте намерили с кой да се пробвате Един приятел ме помоли да му се обадя като се събираме,обеща ми,че ще дойде. С 45-ца боксер 1.7 16-ка,малко ми е странна при смяна на на предвки странни звуци се чуват 130 конява била
Comment