Известие

Collapse
No announcement yet.

Картинг в София

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
    Щом продължиш от кв.Бенковски посока Бенковски караш 1 км и отДясно на един стълб има табела Картинг Писта. 300 метра надолу по уличката/на Дясно/ е картинг пистата. Пистат става ,преди работеше денонощно и цените бяха добри , но после вдигнаха цената и от тогава не съм ходил.
    Аз може да мръдна днес или утре и да дам актуална информация от картинг писта - Бенковски.
    Предлагам да не пришпорваме темата , а да направим един добър обзор на нещата и да се съберем в уречен ден , дата и място и да си направим фън.

Благодаря колега.
    Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
    Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

хора има и в студенски карт. писта

Comment

В студентски предполагам за Дунев става въпрос - тя не става... Ако ще ходим утре или вдругиден обаче - ще трябва някой да ме вземе, защото ще си оставям колата да я правят...
        Fiat Punto Mk.II 1.2 8v
        Fiat Punto Mk.I GT1

Comment

Аз съм навит за Красна поляна!
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Колеги, не видях някой да е споменал за пловдивския картинг: http://www.kartinglauta.com/
            Мисля, че всеки фен на картинга ще я оцени, особено като се качи на картовете от 9 к.с. (средното скъпите, около 2лв/обиколка). Аз съм почти 100 кг и на по-слабите картове им идвам в повече, затова не харесвам да карам в София.
            Моят съвет е, ако имате ходене към/около Пловдив, да пробвате там.
            There's always more money to make and more shit to bitch about.
            156 SW 2.4 JTD

Comment

До колкото знам Лаута е много добра писта, но е на 100 км. оттук, малко хора ще се навият да ходим там (освен ако не са от Бургас ) ... А тази в красна поляна коя е, че сега тотално ме объркахте Утре си занимавам за бс и в неделя-понеделник някъде се връщам... навити за нещо вт.-сряда?
              Fiat Punto Mk.II 1.2 8v
              Fiat Punto Mk.I GT1

Comment

картинг писта в Красна поляна

Ей това е пистата в Красна поляна.
                Редакция:
                Така е оразмерило картинката, че нищо не се вижда.
                Ето тук нормална:
                http://img227.imageshack.us/img227/4...qnakarting.png
                Attached Files
                Last edited by zloster; d.m.y г., 14:08. Основание: прецакана картинка
                There's always more money to make and more shit to bitch about.
                156 SW 2.4 JTD

Comment

Според мен от пистите в София, тая на Красна Поляна е най-добре - хубава е, широка, конфигурацията е добра, има сравнително добри картове, абе истинска писта и там може да си направиш шоуто най-добре Бенковски също е добра, ама е много счупена и тесничка - ако я караш сам е супер, ама ако сте компания не могат да стават много лесно изпреварвания Дунев за мене е кофти, асфалта пързаля много, пък и тая временна конфигурация дето са спретнали на плаца не ме кефи, но пък плюса е че има работещо времеизмерване Пол пъзишън, тая върпосната закрита в комплекса на ЦСКА, също е малко кофти, щото настиклата е бетон пък и картовете както каза Ферариста са малко умрели, поне така бяха последно като ходих. Така, че ако има организация за Красна съм най-навит, ама ако кажете ше пробваме и друга А междудругото, Бенковски последно като ходих май излизаше най-евтина И малко отклонение, преди години имаше една в Бистрица, която според мен беше супер добра, ама за съжаление сега е разрушена, скоро минавах от там

Ето тук могат да се види малко инфо:
                  http://auto-kart.com/pisti.php?id=15
                  Last edited by Sm0k; d.m.y г., 15:06.
                  Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                  Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Вече няколко пъти ходих да карам на шуменската писта Пистата е хубава ,но е тесничка и изпреварвания стават трудно ,има доста трудни завойчета и като цяло не е от много бързите. Асфалта е перфектен ,неравности има само на едно място и те са минимални. Картинзите вървят добре има и два 270 кубикови
                    Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                    Fiat Bravo II 1.4 90hp
                    sigpic
                    Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Ей какво стана, избрахте ли ден и час за картинг...
                      Няма добри и лоши коли, има добри и лоши стопани...

Аlfa Romeo 145 1.6 TS

Comment

нещо умря тази тема
                        Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
                        Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

Сега, аз ако кажа, хайде в Бенковски или хайде в Красна Поляна, най-вероятно няма да имам време да дойда
                          ама ако фиксирате час и ми се освободи временце, може да направя някое кръгче с вас
                          Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                          AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Аз съм навита, ако някой организира.
                            Alfa 145 1,6 TS
                            Arena Coast Customs

Comment

Ми,хайде докато е хубаво времето,още,аз ще говоря с който видя тия дни и може нещо за другата седмица,да се разберем
                              Alfa 155 1.7,1.8 ex
                              Alfa 166 2.4 3 ex
                              155 1.8 MY 95 sport

Comment

Супер, ще чакам да пишеш, че ми се кара много картинг...
                                Alfa 145 1,6 TS
                                Arena Coast Customs

Comment

Working...
                                X