Значи на кино Арена запад събирането става в събота (18.09.2010) от 6:30 до 7:00 и се тръгва за Лукойл на 1-ви километър. На Лукойл - 1-ви километър събирането става от 7:00 до 7:30, за да може да се съберем двете групи и да тръгнем заедно. МОЛЯ БЪДЕТЕ ТОЧНИ, ЗАЩОТО СЕ ТРЪГВА ТОЧНО В УРЕЧЕНИТЕ ЧАСОВЕ, ДА НЕ СЕ НАЛОЖИ ДА НИ ДОГОНВАТЕ И ДА ИМА НЕДОВОЛНИ!!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Тръгване за Италфест 2010 от София
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от nastybg Покажи съобщениеМоже и да има тема, но не я намерих затова пиша да се разберем нещо ... давайте предложения и съвети !Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеОт Перник сме петъка след работа,някой за петък да тръгва?с маторя граф Дуко
дайте едно час и място на излизане от СофияАко парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от mim Покажи съобщениеда де, ама 15 си е направо 1/2 работен ден за мен, малко ще ми е трудно да се изсуля
Comment
-
Колеги ще ме извинявате ама темата е за тръгване в събота сутринта от София и който ще идва да си каже, за тръгване петък следобяд от перник си направете друга чат тема!!!
---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90
Comment
-
Първоначално публикувано от nastybg Покажи съобщениеКолеги ще ме извинявате ама темата е за тръгване в събота сутринта от София и който ще идва да си каже, за тръгване петък следобяд от перник си направете друга чат тема!!!
Comment
-
Аз си мисля, че най-удачно е да се съберем на Лукойл на 1-ви километър от АМ в събота сутрин и от там да тръгне цялата група.Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
sigpic
http://vbox7.com/play:884c5234
http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded
Comment
-
Първоначално публикувано от DSlavev Покажи съобщениеАз си мисля, че най-удачно е да се съберем на Лукойл на 1-ви километър от АМ в събота сутрин и от там да тръгне цялата група.
Comment
Comment