If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
нещо много съфорумци и малко фенове! много е лесно да се отиде на Италфест, ама хайде да помогне някой малко. После ще има рев и сълзи, че не е било като хората! толкова ли няма 2 -3 комбита мама му стара!
Благодаря на колегите, които се отзоваха. Ще ми докарат конусите в четвъртък вечерта в Красна поляна. Моля всички, които имат възможност или желание да помогнат да ми се обадят на 0887 38 70 17.
Бате, мини през Арена-та тази вечер и ще го измислим нещо, аз имам и едни приятели които ще дойдат май за ден в София и след това ще се връщат към Хасково, така че може да измислим нещо Ще те чакаме довечера да се разберем, знаеш къде да ни намериш
Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Значи на кино Арена запад събирането става в събота (18.09.2010) от 6:30 до 7:00 и се тръгва за Лукойл на 1-ви километър. На Лукойл - 1-ви километър събирането става от 7:00 до 7:30, за да може да се съберем двете групи и да тръгнем заедно. МОЛЯ БЪДЕТЕ ТОЧНИ, ЗАЩОТО СЕ ТРЪГВА ТОЧНО В УРЕЧЕНИТЕ ЧАСОВЕ, ДА НЕ СЕ НАЛОЖИ ДА НИ ДОГОНВАТЕ И ДА ИМА НЕДОВОЛНИ!!!
П.С. Марио копни го това в първият ти пост, за да се знае вече със сигурност, къде, кога и в колко!!!
Колеги, имам молба към вас и по-конкретно тези които ще тръгват в събота от Арената. Може ли някой който има място и желание, да вземе жената и да я докара до Хасково че да не я мъча по разни автобуси.
Благодаря ви предварително!!!
Драснете по едно мнение, кой ще идва със сигурност на едно от двете места, за да се знае кой се чака и да се направи една груба сметка, горе-долу колко коли ще сме
Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment