Известие

Collapse
No announcement yet.

Тръгване за Италфест 2010 от София

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
    нещо много съфорумци и малко фенове! много е лесно да се отиде на Италфест, ама хайде да помогне някой малко. После ще има рев и сълзи, че не е било като хората! толкова ли няма 2 -3 комбита мама му стара!

Благодаря на колегите, които се отзоваха. Ще ми докарат конусите в четвъртък вечерта в Красна поляна. Моля всички, които имат възможност или желание да помогнат да ми се обадят на 0887 38 70 17.
    Бате, мини през Арена-та тази вечер и ще го измислим нещо, аз имам и едни приятели които ще дойдат май за ден в София и след това ще се връщат към Хасково, така че може да измислим нещо Ще те чакаме довечера да се разберем, знаеш къде да ни намериш
    Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Колеги търся си пасажер,поже около мен само 'сериозни' хора и останах сам! Който има желание да пише на лични!
      AR Type 939 2.4 JTDm TI Q-Tronic DPFon
      AR Type 932 2.4 JTD Distinctive
      sigpic

Comment

Значи на кино Арена запад събирането става в събота (18.09.2010) от 6:30 до 7:00 и се тръгва за Лукойл на 1-ви километър. На Лукойл - 1-ви километър събирането става от 7:00 до 7:30, за да може да се съберем двете групи и да тръгнем заедно. МОЛЯ БЪДЕТЕ ТОЧНИ, ЗАЩОТО СЕ ТРЪГВА ТОЧНО В УРЕЧЕНИТЕ ЧАСОВЕ, ДА НЕ СЕ НАЛОЖИ ДА НИ ДОГОНВАТЕ И ДА ИМА НЕДОВОЛНИ!!!

П.С. Марио копни го това в първият ти пост, за да се знае вече със сигурност, къде, кога и в колко!!!
        Last edited by D-I-V-A-K-A; d.m.y г., 11:56.
        Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Хахах ама съм прос, мислех че феста е следващият месец . Тръгвам от Ботевград и съм си сам. Място за конуси имам, и в събота ще съм на Лукойл 1-ви км.
          Опел Кадет GSI
          166 2,4 JTD
          ако мислиш че е здрава дай та тествам

Comment

Колеги, имам молба към вас и по-конкретно тези които ще тръгват в събота от Арената. Може ли някой който има място и желание, да вземе жената и да я докара до Хасково че да не я мъча по разни автобуси.
            Благодаря ви предварително!!!
            Alfa Romeo 146 1,4 T-Spark - бившата
            Alfa Romeo 147 1,9 JTD

Comment

И аз ще сам на Арената с една Зелена Ланча Делта (воения автомобил)
              Lancia Delta 2
              Alfa Romeo 164 Super

Comment

Драснете по едно мнение, кой ще идва със сигурност на едно от двете места, за да се знае кой се чака и да се направи една груба сметка, горе-долу колко коли ще сме

Comment

някой може ли да натовари 2ма човеци и малко багаж днес вечерта след 17:30, че возилото ни окуця току що
                  шги и италиянските...
                  Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                  AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

@mim - За днес не, аз пътувам утре сутрин и имам място, ако не успеете за днес може да ме имате предвид.
                    146 1.6 TS '00
                    156 2.4 JTD '01

Comment

Може ли някой да сложи на някоя карта една точка къде точно се намира тоя Лукойл (може и арената да турите).
                      Subaru Legacy 3.0R
                      Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
                      sigpic

Comment

Лек път на всички пожелавам!
                        sigpic

Comment

Живот и здраве утре съм на арената ~6:45ч.
                          sigpic
                          ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                          0889 636 093

Comment

Аз ще съм на Лука.
                            Alfa 155 1.7,1.8 ex
                            Alfa 166 2.4 3 ex
                            155 1.8 MY 95 sport

Comment

Мерси на всички, знам аз че алфистите и ланчистите са готини хора, намери се превоз
                              Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                              AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
                                Аз ще съм на Лука.
                                И аз! Дано сколасам до 07:30

Даването на газ, води до пристрастяване!
                                Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                                Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Working...
                                X