Абе, тия дето няма да са на събора можем да пием по едно... Ако има желаещи за тази неделя, да споделят тук и да се организираме.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Тази неделя среща на Невски?
Collapse
X
-
Принципно не е лоша идея, ама колко хора ще останат в Сф... ?
Аз лично ще съм си тук, защото в събота имам състезание и няма как да отида на събора. Ама да се съберем 3-4 човека, ще е малко излишно...Две черни перли...
Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93
Comment
-
Първоначално публикувано от shashaliev Покажи съобщениеИ аз възнамерявам отдавна да присъствам, явно ще е тази неделя, но като не познавам никой ...Миналия път аз не познавах никого, ама колегите са пичове и лесно се приобщава нов човек
Comment
-
Първоначално публикувано от Gligan Покажи съобщениеАбе, тия дето няма да са на събора можем да пием по едно... Ако има желаещи за тази неделя, да споделят тук и да се организираме.Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщениеИ аз сигурно ще съм на линия
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеЕми айде, ако се съберат повече от 5 човека, може и аз да намина - мястото си остава същото въпреки, че срещата е "извънредна", нали?
Comment
-
Ей некви извънредни срещички ... И едвам начи ме навихтеНеделя 01.05. от 14:00 на невски ... колкото повече толкова по - добре
Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!
Comment
-
Първоначално публикувано от Galof Покажи съобщениеЕй некви извънредни срещички ... И едвам начи ме навихтеНеделя 01.05. от 14:00 на невски ... колкото повече толкова по - добре
Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95
Comment
Comment