Първоначално публикувано от pinko
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Тази неделя среща на Невски?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеЕто и няколко фотоса.
Снимката с кораба на Глигана е емблематична : )))
Радо, не е нарочно, човече
надявам се някой път и Пазарджишката група да присъства)
155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
Може и аз да намина
Първоначално публикувано от soldier81 Покажи съобщениеИ аз съм там.
Моля някой ако има в повече карти за ЕКО,да ми даде малко че ги свърших, а ми трябват 5-6 бр.Video meliora proboque deteriora sequor.
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеЗа закъснелите да знаят - като няма никой при колите, всички най-вероятно са в пицарията "Мама Миа" (или нещо подобно), която се намира на гърба на Художествената Академия (почти срещу "Планета" се пада за тези, за които това име им говори повече от "Художествена Академия")Last edited by Tedo; d.m.y г., 17:39.Video meliora proboque deteriora sequor.
Comment
-
Тедо, не визирам тебе - аз като дойдох един младеж се моткаше около колите, ма нищо не ми каза и реших, че просто си е харесал някоя от тях...Last edited by badmadafaka; d.m.y г., 19:17.
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеНаправи уточнението, че не караш 156, че хората ще се объркат кога идва рязкото ускорение - при 200 или при 220
Тедо, не визирам тебе - аз като дойдох един младеж се моткаше около колите, ма нищо не ми каза и реших, че просто си е харесал някоя от тях...
Другите в пълен комплект ли сте?
Comment
Comment