Известие

Collapse
No announcement yet.

Тази неделя среща на Невски?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Какво ще кажете за днес една среща?
    155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
    Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

• Аз паркирах на мястото по принуда, така че мога да мина. В колко ще е?
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Тази неделя да се организираме да напрайм едно събиране на Невски в зарочения час?
        Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
        Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

• Аз няма да мога,и следващите няколко недели също.
          В момента а и няколко дни ще пиша от един iPad,който ми се спуска над леглото в болницата.

Comment

• Първоначално публикувано от soldier81 Покажи съобщение
            Аз няма да мога,и следващите няколко недели също.
            В момента а и няколко дни ще пиша от един iPad,който ми се спуска над леглото в болницата.
            Скорошно оздравяване тогава колега, поне имаш iPad малко да се развличаш, че иначе в болница, времето не минава, дано да не ти се налага много много да се развличаш за в бъдеще
            Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Аз няма да мога,и следващите няколко недели също.
              Какво ти е , бе!
              В коя болница си!
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Правителствена,дочух че утре ще ме местят във ВМА.Ще ми правят някаква операция с много сложно име,ама не е нищо сериозно.

Comment

Правителствена,дочух че утре ще ме местят във ВМА.Ще ми правят някаква операция с много сложно име,ама не е нищо сериозно.
                  Аха!
                  ако се залежиш пиши каъде си, да ти спретнем едно свиждане.
                  На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• ОК.

Comment

• Тази неделя е последна от месеца, ще има ли среща?
                      sigpic

Comment

• Аз ще се пробвам

Comment

• Дават го да вали май...

Comment

• Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
                            Дават го да вали май...
                            ей то при нас с тебе всяка неделя е дъждовен ден бре
                            Tormentvm In Dvm Demens

Comment

• Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
                              ей то при нас с тебе всяка неделя е дъждовен ден бре
                              Аааа аз съм спрял да пия и не ми е проблем...довеждам италянската друсалка само да се разберем

Comment

• Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
                                Аааа аз съм спрял да пия и не ми е проблем...довеждам италянската друсалка само да се разберем
                                абе аз има ли бира и компания съм първи ама дали ще има хора е въпроса ... не че и няколко човека не си изкарваме готино де
                                Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Working...
                                X