Първоначално публикувано от Bobo Markov
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
EKO среща на бул."България"
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщениеТц, аз отпадам, черна котка ми мина път...
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщението същата котка и на мене ми мина току през краката таз гад мръсна145, 1.6 boxer
156, 2.4 JTD - ex
Giulietta, 2.0 JTDm
Comment
-
Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщениеДругата седмицаи е на 80 км. от София
Щото нали си спомняте Общите събрания на КАРБ как минаваха в зала Нипроруда и всеки бърза да се прибере при жена си и започне да порка а? е тука сме всичките на хава в селото на простор и жените (мъжете) и децата са с нас и ние докато дискутираме те (останалите) поркат бира и щъкат по двора
кай са не го ли замислих добре
Last edited by Bobo Markov; d.m.y г., 21:56.
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениетам сме аз в сряда отивам до село Боженица където планирам да е резиденцията на АРОК става дума за чисто нова къща с 55 инчови плазми и камини и огромна зала за дискусии само за ... 10 лева на човеки е на 80 км. от София
Щото нали си спомняте Общите събрания на КАРБ как минаваха в зала Нипроруда и всеки бърза да се прибере при жена си и започне да порка а? е тука сме всичките на хава в селото на простор и жените (мъжете) и децата са с нас и ние докато дискутираме те (останалите) поркат бира и щъкат по двора
кай са не го ли замислих добре
145, 1.6 boxer
156, 2.4 JTD - ex
Giulietta, 2.0 JTDm
Comment
-
Здравей колега, честито за алфата. По принцип добре си ориентирал, че се събираме в четвъртък, но за тази седмица не мога да ти кажа дали ще има някой. Аз лично не съм в България. Ако искаш драсни за другата седмица, аз си идвам в сряда и съм навит за 23ти.
Поздрави!
ПП. Ако някой ще ходи в четвъртък да сподели тук все пак
Comment
-
Първоначално публикувано от tampico Покажи съобщениеЗдравейте колеги утре на ЕКО-то или няма да има никой там.От скоро имам Алфа и ми се иска да видя и другис такава кола
sigpic
Alfa Romeo 145 1.9 JTD, 105Hp. - до 2012г.
Alfa Romeo 166 2.4 JTD, 136Hp. - до 2016г.
Subaru Outback 2.5i 165Hp automatic - сега
Comment
-
Първоначално публикувано от tampico Покажи съобщениеБагодаря ,но вече съм във филма с датчици и прочие.Надявам се другата седмица да има среща, че ужасно много искам да я види някой,който е карал алфа преди мен и да ми даде мнение .sigpic
Alfa Romeo 145 1.9 JTD, 105Hp. - до 2012г.
Alfa Romeo 166 2.4 JTD, 136Hp. - до 2016г.
Subaru Outback 2.5i 165Hp automatic - сега
Comment
Comment