Ко праим довечера?!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Срещите в Студентски град ...
Collapse
X
-
не съм дорасъл за комита. като ми окапе косата и почна да не чувам кво слушам, и не мога да видя къде съм, ша запаша пищолите и ше почна да идвам .Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от BodomИ аз това питам? Къде сме довечера?
Или да се съберем пред комитите и да направим един поход до пипълса из цяла софияНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Тази вечер паркинга на комитите е препълнен
Явно в залата има някакво културно-масово мероприятие.
Бях там в 19:30..
Теглих една майна и реших да се прибера
Аз предлагам да закрием срещите в студентски град!
Съвсем сериозно! Там е станала някаква КОЧИНАРазходих се аз на път за вкъщи и ми се доповръща
1. Никой не харесва комитите.
2. Там няма другъде къде да се съберем.
3. Студ.град е станал отвратително място.
4. Аз тази вечер наистина много се чудех дали в студентски да отида или в пипълс! Просто едното трябва да отпадне.
Дайте да я погребваме тази тема
Сега е ваш ред да си кажете мнението :PAlfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
EX' Alfa Romeo 145 1.4TS '98
Comment
-
Съгласен съм ма да не е в Пипълс - паркингът наистина е много хубав, ако може да се сяда отвън сичко е ОК. Ама вътре в тая смрад .... последния път беше супер гнусно. Аз предлагам да си паркираме там да си седнем там на някоя пейка и да си пием биричкиВиж Алфата ...
Comment
-
Добре народе,
следващият четвъртък предлагам да отидем в кръчмата Миленката до МЕИ.
Всеки ще си каже мнението и ако ще я бъде ще я бъде, ако не не.
Заведението си има паркинг, където може да сепаркират 10-на коли.Мисля, че повече не ни е нужно на този етап.
Другото предложение е за 789, което се намира до 7,8 и 9 блок.Има голям паркинг и било хубаво.Аз лично не съм ходил да проверя, но винаги има първи път.
Срещите в Студентски не ми се "погребват", защото бяха една добра традиция.Който желае нека идва, който не никой не го задължава.
В крайна сметка живеемв свободна държава :P Аз ще ходя и на двете срещи - и в Студентски и в Красно село.За мен не е проблем, но ще ви помоля да не замествате едната с другата среща, защото все пак всичко почна от Студентски град.
П.П. - И на мен не ми харесват Комитите вече, но това не значи, че заради едно заведеие трябва да се разпилее цялата традиция, нали?
== Lancia Delta == 1.6 ІІ i.e. - тоталка
== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
Comment
-
Първоначално публикувано от BodomБяхме предния път в 789. (Слави, ти не дойде тогава) Искат по 2лв на кола за паркинг. Имат жива музика (макар и малко по-тиха от комитската). И свирят само чалга!
И верно искат по 2 лв за паркинг ама се прецакаха с една броикавзеха за 4 а бяхме 5 коли
Comment
-
Първоначално публикувано от BodomТази вечер паркинга на комитите е препълнен
Явно в залата има някакво културно-масово мероприятие.
Бях там в 19:30..
Теглих една майна и реших да се прибера
Аз предлагам да закрием срещите в студентски град!
Съвсем сериозно! Там е станала някаква КОЧИНАРазходих се аз на път за вкъщи и ми се доповръща
1. Никой не харесва комитите.
2. Там няма другъде къде да се съберем.
3. Студ.град е станал отвратително място.
4. Аз тази вечер наистина много се чудех дали в студентски да отида или в пипълс! Просто едното трябва да отпадне.
Дайте да я погребваме тази тема
Сега е ваш ред да си кажете мнението :P
Аз минах към осем и малко и нямаше много коли но и алфи нямаше
Инак за миленката мое и да става макар, че паркинга ми се вижда тесен абе кръчми в щутгард колото щеш!Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
sigpic
Comment
Comment