Известие

Collapse
No announcement yet.

Срещите в Студентски град ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ко праим довечера?!
    Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
    Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
    Alfa Romeo 90 2.0 '87
    sigpic

Comment

• не съм дорасъл за комита. като ми окапе косата и почна да не чувам кво слушам, и не мога да видя къде съм, ша запаша пищолите и ше почна да идвам .
      Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
      sprint tropheo
      155/1.8
      156/2.0 Selespeed

Comment

• И аз това питам? Къде сме довечера?
        Или да се съберем пред комитите и да направим един поход до пипълса из цяла софия
        Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
        EX' Alfa Romeo 145 1.4TS '98

Comment

• Първоначално публикувано от Bodom
          И аз това питам? Къде сме довечера?
          Или да се съберем пред комитите и да направим един поход до пипълса из цяла софия
          ко стигнете до пипълсо телефунирнете мола въ
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• И аз предлагам който иска да заповяда пред Комитите и ще решим накъде да пердашим - я Пийпълсот, я някъде другаде ..
            Alfa Romeo 155 1.8TS '93
            Alfa Romeo 146 1.9JTD '99

Comment

• Тази вечер паркинга на комитите е препълнен
              Явно в залата има някакво културно-масово мероприятие.
              Бях там в 19:30..
              Теглих една майна и реших да се прибера

Аз предлагам да закрием срещите в студентски град!
              Съвсем сериозно! Там е станала някаква КОЧИНА Разходих се аз на път за вкъщи и ми се доповръща
              1. Никой не харесва комитите.
              2. Там няма другъде къде да се съберем.
              3. Студ.град е станал отвратително място.
              4. Аз тази вечер наистина много се чудех дали в студентски да отида или в пипълс! Просто едното трябва да отпадне.

Дайте да я погребваме тази тема
              Сега е ваш ред да си кажете мнението :P

Comment

• моето мнение относно щутгард мисля че е ясно

Comment

• Съгласен съм ма да не е в Пипълс - паркингът наистина е много хубав, ако може да се сяда отвън сичко е ОК. Ама вътре в тая смрад .... последния път беше супер гнусно. Аз предлагам да си паркираме там да си седнем там на някоя пейка и да си пием бирички
                  Виж Алфата ...

Comment

• смени дилъра

Comment

• Че аз от тебе купувам бе
                      Виж Алфата ...

Comment

• Добре народе,
                        следващият четвъртък предлагам да отидем в кръчмата Миленката до МЕИ.
                        Всеки ще си каже мнението и ако ще я бъде ще я бъде, ако не не.

Заведението си има паркинг, където може да сепаркират 10-на коли.Мисля, че повече не ни е нужно на този етап.

Другото предложение е за 789, което се намира до 7,8 и 9 блок .Има голям паркинг и било хубаво.Аз лично не съм ходил да проверя, но винаги има първи път.

Срещите в Студентски не ми се "погребват", защото бяха една добра традиция.Който желае нека идва, който не никой не го задължава.

В крайна сметка живеемв свободна държава :P Аз ще ходя и на двете срещи - и в Студентски и в Красно село.За мен не е проблем, но ще ви помоля да не замествате едната с другата среща, защото все пак всичко почна от Студентски град.

П.П. - И на мен не ми харесват Комитите вече, но това не значи, че заради едно заведеие трябва да се разпилее цялата традиция, нали?

== Lancia Delta == 1.6 ІІ i.e. - тоталка
                        == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

Comment

• Бяхме предния път в 789. (Слави, ти не дойде тогава) Искат по 2лв на кола за паркинг. Имат жива музика (макар и малко по-тиха от комитската). И свирят само чалга!

Comment

Бяхме предния път в 789. (Слави, ти не дойде тогава) Искат по 2лв на кола за паркинг. Имат жива музика (макар и малко по-тиха от комитската). И свирят само чалга!
                            Това е кръчмата с дробчетата на bager тип "cuore sportivo" - пилешки сърца
                            И верно искат по 2 лв за паркинг ама се прецакаха с една броика взеха за 4 а бяхме 5 коли

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Тази вечер паркинга на комитите е препълнен
                              Явно в залата има някакво културно-масово мероприятие.
                              Бях там в 19:30..
                              Теглих една майна и реших да се прибера

Аз предлагам да закрием срещите в студентски град!
                              Съвсем сериозно! Там е станала някаква КОЧИНА Разходих се аз на път за вкъщи и ми се доповръща
                              1. Никой не харесва комитите.
                              2. Там няма другъде къде да се съберем.
                              3. Студ.град е станал отвратително място.
                              4. Аз тази вечер наистина много се чудех дали в студентски да отида или в пипълс! Просто едното трябва да отпадне.

Дайте да я погребваме тази тема
                              Сега е ваш ред да си кажете мнението :P

Аз минах към осем и малко и нямаше много коли но и алфи нямаше

Инак за миленката мое и да става макар, че паркинга ми се вижда тесен абе кръчми в щутгард колото щеш!
                              Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
                              FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
                              sigpic

Comment

Working...
                              X