Известие
Collapse
No announcement yet.
Срещите в Студентски град ...
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от mimсупер среща беше
май имаме нов рекорд 29 човека
не е верно има документирани 33 човека... идващи и заминаващидори и закъснели като нас
НО имам едно запитване
защо на 50% от снимките виждам само ОДИСЕИ
Бухаха
поздрави
Comment
-
Ще се гръмнааааа, на 100 м от нас сте билиА мен така да ме мързеше да излизам!
Нищо, следващия път ще се реванширам!
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Идеална среща веселие,много приятели всичко което трябва!/Дани-ВТ/
Най-точните думи за снощи,аз много закъснях /заради много кофтете обяснения на Деян/.Беше много забавно, доста уискита трябваше да понеса ,но мъжки се справих.Благодарности н г-н Доинов и "Силвия" за транспорта .
Стига го снимахте този Деян на никои не му е интересен/само се аби излишна лента за него/
Ели благодаря за подаръка -много е готски.
Поздрави на всичкиALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Първоначално публикувано от raidersкато за последно
другата пак
Поздрави
Comment
-
Баси! Как ме е яд, че кирливата ми фирма беше репила да си прави банкета точно тогава....
П.С. мим, като ги броиш хората (идващи и заминаващи) мен сети ли се да ме броиш?!Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
Alfa Romeo 90 2.0 '87
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от botsosБаси! Как ме е яд, че кирливата ми фирма беше репила да си прави банкета точно тогава....
П.С. мим, като ги броиш хората (идващи и заминаващи) мен сети ли се да ме броиш?!Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...
EX`146 2.0 TD
EX`146 2.0 16v TS
Comment
-
Първоначално публикувано от botsosБаси! Как ме е яд, че кирливата ми фирма беше репила да си прави банкета точно тогава....
П.С. мим, като ги броиш хората (идващи и заминаващи) мен сети ли се да ме броиш?!Това, което не ни убива ни прави по-силни.
Comment
-
мдаааааааа
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
Comment