Там сме!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Да възродим срещите на Невски :)
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от quadrifoglioverde Покажи съобщениеочаквах малко повече и по-интересни коли да излезнат на разходка ама явно им е студено ощеsigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
-
Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщениеМного добре си беше, като се има впредвид последните няколко години. Интересно ми е, какви са били твоите очаквания за по-интересни коли.
400-500 кониови,сток
Типото,145цата на Чичката,На Мимо 55цата,това са все интересни проектиLast edited by TS; d.m.y г., 20:14.
Comment
-
Тва типо.. някой да даде разяснение кво му е
---------- Post added at 23:04 ---------- Previous post was at 23:03 ----------
То си имаше интересни коли наистина 166 3.2 твойта 55-цата със удобните седалки... жулиетата некви дизели яко въртящи гуми
Comment
-
Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщениеМного добре си беше, като се има впредвид последните няколко години. Интересно ми е, какви са били твоите очаквания за по-интересни коли.'45 QV 155hp
Comment
-
DSC_3896web2 by krastyomilanov, on Flickr
DSC_3855web2 by krastyomilanov, on Flickr
DSC_3884web by krastyomilanov, on Flickr
DSC_3878web2 by krastyomilanov, on Flickr
DSC_3913web by krastyomilanov, on Flickr
DSC_3892web by krastyomilanov, on Flickr
DSC_3889web by krastyomilanov, on Flickr
DSC_3886web by krastyomilanov, on Flickr
DSC_3866web by krastyomilanov, on Flickr
Comment
-
Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщениеТва типо.. някой да даде разяснение кво му е...:
75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
Мненията са като задниците - всеки си има!
Comment
-
за
Не разбирам много, но снимката на Giulietta направо ме разби!
Ако нямаш против ще я сваля и ще си я ползвам?
п.п. Хайде и другите да покажат снимкиИзбери Твоят ... SOUND
https://soundcloud.com/maserati_hq
Comment
-
Първоначално публикувано от XaBu4ko Покажи съобщениеМен някой не ме ли е щракнал случайно?
А може и много да блестят и да са засенчили обектива.
Comment
-
Първоначално публикувано от injekciona Покажи съобщениеКейси, задобряваш със снимките.
Първоначално публикувано от leeroy1 Покажи съобщениеМоже другия път да ни снимат нас
А може и много да блестят и да са засенчили обектива.
Всички сте заснети, но ми трябва малко свободно време за да обработя и кача снимките.........
Всеки може да си сваля и ползва снимките както му е угодно......
Ако резолюцията му се струва малка, да пише и ще му пратя големите файлове.Last edited by kaci73; d.m.y г., 12:13.
Comment
Comment