Известие

Collapse
No announcement yet.

Да възродим срещите на Невски :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Там сме!

Comment

• Къде сте бре
      '05 166 V6
      '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

• очаквах малко повече и по-интересни коли да излезнат на разходка ама явно им е студено още
        '45 QV 155hp

Comment

• Първоначално публикувано от quadrifoglioverde Покажи съобщение
          очаквах малко повече и по-интересни коли да излезнат на разходка ама явно им е студено още
          Много добре си беше, като се има впредвид последните няколко години. Интересно ми е, какви са били твоите очаквания за по-интересни коли.
          sigpic
          SCUDERIA ITALIA
          BMW 5-er
          BMW 7-er
          Fiat GP

Comment

• Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщение
            Много добре си беше, като се има впредвид последните няколко години. Интересно ми е, какви са били твоите очаквания за по-интересни коли.

400-500 кониови,сток

Типото,145цата на Чичката,На Мимо 55цата,това са все интересни проекти
            Last edited by TS; d.m.y г., 20:14.

Comment

• Тва типо.. някой да даде разяснение кво му е

---------- Post added at 23:04 ---------- Previous post was at 23:03 ----------

То си имаше интересни коли наистина 166 3.2 твойта 55-цата със удобните седалки... жулиетата некви дизели яко въртящи гуми

Comment

• Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщение
                75?
                '45 QV 155hp

Comment

• DSC_3896web2 by krastyomilanov, on Flickr DSC_3855web2 by krastyomilanov, on Flickr DSC_3884web by krastyomilanov, on Flickr DSC_3878web2 by krastyomilanov, on Flickr DSC_3913web by krastyomilanov, on Flickr DSC_3892web by krastyomilanov, on Flickr DSC_3889web by krastyomilanov, on Flickr DSC_3886web by krastyomilanov, on Flickr DSC_3866web by krastyomilanov, on Flickr

Comment

• Кейси, задобряваш със снимките.
                    Jet Black E46 M3
                    ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
                    Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT

Comment

• Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
                      Тва типо.. някой да даде разяснение кво му е ...:
                      75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
                      155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
                      FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
                      Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

• А-а, ми то алфа

Comment

• за
                          Не разбирам много, но снимката на Giulietta направо ме разби!
                          Ако нямаш против ще я сваля и ще си я ползвам?
                          п.п. Хайде и другите да покажат снимки
                          Избери Твоят ... SOUND
                          https://soundcloud.com/maserati_hq

Comment

• Мен някой не ме ли е щракнал случайно?
                            Alfa Romeo 155 1.8 8v '95 - Ex ... Alfa Romeo 156 2.0 TS '99 - Ex ...
                            Alfa Romeo 156 SW Facelift 2.4 JTD M-JET 20v '04 +++
                            Alfa Romeo GTV Phase 1 2.0 20v Тurbo '95 + Още едно 2.0 ТС ....

Comment

• Първоначално публикувано от XaBu4ko Покажи съобщение
                              Мен някой не ме ли е щракнал случайно?
                              Може другия път да ни снимат нас
                              А може и много да блестят и да са засенчили обектива.

Comment

• Първоначално публикувано от injekciona Покажи съобщение
                                Кейси, задобряваш със снимките.
                                Ах тиии.....

Първоначално публикувано от leeroy1 Покажи съобщение
                                Може другия път да ни снимат нас
                                А може и много да блестят и да са засенчили обектива.

Всички сте заснети, но ми трябва малко свободно време за да обработя и кача снимките.........

Всеки може да си сваля и ползва снимките както му е угодно......
                                Ако резолюцията му се струва малка, да пише и ще му пратя големите файлове.
                                Last edited by kaci73; d.m.y г., 12:13.

Comment

Working...
                                X