на 12,11,2016 в 14,00 се срещаме на паркинга на Фестивална и отиваме в заведението. Ще се радвам да ви видя
Известие
Collapse
No announcement yet.
Редовни срещи в София - всяка втора седмица от месеца!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеще се събирате ли на 12 ти в събота?Универсиада ми е близо и ако не ходя за риба ще дойда,кое е заведението да ви търся евентуално или по улицата някъде?
Comment
-
Първоначално публикувано от Zahari_ Покажи съобщениеСъжалявам колега, не се сещам как изглеждаш, вероятно не си ни видял ние сме 4ма.
Надявам се другия път да не се разминем.
Поздрави!
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеИзлезе ми непредвидена задачка днес и пропуснах, за което съжалявам.
Дано другия път всичко е наред.
Comment
-
Първоначално публикувано от Zahari_ Покажи съобщениеДосетихме се че щом не дойде имаш извинителна бележка
Помисли за компенсация някой четвъртък - важи за всички.
Поздрави!
---------- Post added at 21:40 ---------- Previous post was at 21:38 ----------
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеади шефке виж организирай нещо само да не е задимено от лошите пушачи.
Кръчмето там не е лошо - помисли и за низвергнатите пушачи като кака си.
Comment
-
Колега, съжалявам за разминаването, другия път ще извадим поне ключовете от колите за да се познаем, а в заведението не ни знаят защото не сме правили резервация или нещо. Другия път да се надяваме ще сме повече и малко по-добре организирани - 159-ката не беше с нас - Сивата РВ 156ца, бялата жужа и ретро спринт-а бяхме ние.
Поздрави!
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеТоку-що се прибирам. Четвъртък ми е труден ден (невъзможен преди 21ч.), но може да сколасам някой път.
---------- Post added at 21:40 ---------- Previous post was at 21:38 ----------
Аз ще ти пуша наблизо и няма да можеш да ми се разсърдиш
Кръчмето там не е лошо - помисли и за низвергнатите пушачи като кака си.
---------- Post added at 05:24 ---------- Previous post was at 05:22 ----------
Първоначално публикувано от Zahari_ Покажи съобщениеКолега, съжалявам за разминаването, другия път ще извадим поне ключовете от колите за да се познаем, а в заведението не ни знаят защото не сме правили резервация или нещо. Другия път да се надяваме ще сме повече и малко по-добре организирани - 159-ката не беше с нас - Сивата РВ 156ца, бялата жужа и ретро спринт-а бяхме ние.
Поздрави!
Comment
Comment