Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• BMW е 2.5 td с допълнителен кулер с чип
    Alfa 145 1.8 T.SPARK 97
    Lancia Libra 1.9 jtd SW

Comment

• Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
      Не се вживявай в писаниците на колегата Grim ... за това поведение си има и поговорка:
      "На кривата ракета,космоса и крив."
      Аз пък имам една Колежка дето като дойде сутрин на работа не на такова и е също толкова кисела,сприхава и отблъскваща с поведението си като Grim!

п.п.Грим,нищо лично ама ако имаш нек'ви проблеми с някой тук не е мястото да си ги решаваш!
      Ако пък си мислиш,че с това си поведение изглеждаш много умно и велико...отново грешиш.
      В този форум са се събрали много и доста различни хора с един общ интерес -Алфа Ромео!
      Ако на теб не ти е приятно,ако някой те дразни...то проблема си е твой...прав ти път!
      Никой не те задържа на сила и не те кара да четеш кой какво е писал.
      Не веднъж съвсем ясно се опитваш да се заядеш с кого ли не...аз минах под ножа ти,Живко...сигурно е имало и други жертви на сприхавото ти настроение и характер,но повярвай ми аз нямам това време да седя и да чета кой какво писал до такава степен че да ме подразни.
      Просто престани...става ли?!?
      Освен това виждам по начина ти на писане ,че си с големи претенции за себе си ... ако наистина имат поне грам покритие ( в което започвам да се съмнявам ) то не би трябвало да си позволяваш подобно поведение!
      Все пак Колегата Живко не е нито на твоите нито на моите години ... като си Пич дай му пример за пичовско поведение,а не за просташко!
      Ъъъъъъ.... какво си ти?
      малко хич не ме познаваш че да ми правиш профил... и хич не ми се занимава с теб и подобните ти ... ти като си мнооого "пич" и мноо активна в сексуалните теми из форума виждам кво си направила... а те хората сами ти го казаха... айде със здраве..повече и свирки с 200 че да не станеш като мен....

п.с. спирам...
      '97 155 1.8 16V
      GMC YUKON DENALI 5.7 V8
      the cost of living is dying...everybody pays...
      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от rado_ss Покажи съобщение
        Материал от извънредната среща на 27.09.2009г.:

Малко видео Alfa 156 2,4JTD VS. BMW 325TDS:

1. http://www.vbox7.com/play:1dc571e1
        2. http://www.vbox7.com/play:022feb02

Малко снимки:
        Ха брат дай им малко инфо в клиповете , че Алфата падна еъ така клавирно . Ама и ти ще излезеш някой бумер скрит фен , услужливо не си снимал 2-рата гонка
        sigpic... just my own way .... burning tires , driving fast but safely and responsible ... stay alive ... the race does not begin at the starting grid

Comment

• Първоначално публикувано от ivan_enchev Покажи съобщение
          Ха брат дай им малко инфо в клиповете , че Алфата падна еъ така клавирно . Ама и ти ще излезеш някой бумер скрит фен , услужливо не си снимал 2-рата гонка
          Ами защо аз да давам обяснения за клиповете като твойта кола май ми се вижда на тях

P.S. Аз БМВ си ги харесвам като автомобили. Не бих отказал някое Е46 М3 или Е39 М5 например
          Last edited by rado_ss; d.m.y г., 11:13.
          sigpic
          Alfa Romeo 156 / 2.4JTD / '99 / 100kW + чип мунинг

Comment

• Колега Радо,оправя ли си съединителят ще те пробваме и тебе,не бой се
            Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
            140 HP + Chip Tuning -> ex
            Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
            Born to make me happy

Comment

• Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
              Колега Радо,оправя ли си съединителят ще те пробваме и тебе,не бой се
              Някъде да пише,че желая който и да е,да ме пробва? Аз ако исках щях да се пусна с БМВ-то.
              А ти сега причини си измисляш за да не се пускаш
              Ето виж Иван въпреки че съединителя му прави проблем си се пуска,както виждаш от клиповете
              sigpic
              Alfa Romeo 156 / 2.4JTD / '99 / 100kW + чип мунинг

Comment

• те тези дето си се пускат по принцип не ги бърка мн съединител ли гуми ли или незнам си кво!важно е дърпане да има,без оправдания!!
                alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• Не се карайте всички сте много силни ,но никой не иска Калояново (писта)
                  АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD ' 99
                  LANCIA THESIS 2.4 JTD ' 03

Comment

• Първоначално публикувано от hamel1 Покажи съобщение
                    Не се карайте всички сте много силни ,но никой не иска Калояново (писта)
                    аз съм фен
                    '97 155 1.8 16V
                    GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                    the cost of living is dying...everybody pays...
                    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от hamel1 Покажи съобщение
                      Не се карайте всички сте много силни ,но никой не иска Калояново (писта)

Аз също само кажете кога и да тръгваме
                      Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v

Comment

• Трябва да минете първо при мен за инструктаж....
                        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                          Трябва да минете първо при мен за инструктаж....
                          Мдааааа, май така е редно!
                          Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима

Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.

Comment

• Мда, но сериозно, май датата на феста съвпадна с първоначалните намерения за приблизителна дата за да си напрайм нещо там......някой има ли нещо против третата седмица на октомври?
                            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

• За сега не
                              АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD ' 99
                              LANCIA THESIS 2.4 JTD ' 03

Comment

• Значи на предлагам да направим нещо като извънредна среща седмица преди второта редовна среща да уточним това онова и да земем да се дръпнем до там....

Comment

Working...
                                X