Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• тая тема не е ли срещи в Стара Загора ?????????????, а що се отнася до Иван аз лично подкрепям мнението му
    Alfa 145 1.8 T.SPARK 97
    Lancia Libra 1.9 jtd SW

Comment

• тука се леят мнения като в някой испано-турски сериал ахаха!подкрепям мнението на Арбалов това е темата за срещи в Ст.Загора,има си друга тема размисли и страсти кой каквото го вълнува,спори му се или просту му се цъка нека да е там!Преди време се изкзаха една камара приказки че само цапаме тази тема!Аз ако не съм редовен посетител трябва да изчета 3-4 или 5 страници за да разбера например ще има или не събиране!
      alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• Първоначално публикувано от arbalov Покажи съобщение
        тая тема не е ли срещи в Стара Загора ?????????????, а що се отнася до Иван аз лично подкрепям мнението му
        внимавай ,ще влезеш в графата "заядливци" и ще станеш черен и ти
        а по темата : вече и аз се обърках кога ще има срещи и кога не НО ако има аз ще я пропусна , ще ходя на сватба ядене и пиене без пари кой отказва
        146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
        145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

• Утре 18:30 на Зарата, по-малко приказки и коментари в тази тема.
          Alfa 145 1.8 T.SPARK 97
          Lancia Libra 1.9 jtd SW

Comment

• Оффф за пореден път се бях надъхал този път да дойда и хоп имам гости за почивните дни,отново ще пропусна за 5-6 пореден път вече!надявам се да не ме отлъчите, ама налага ми се, а ми се идва много!
            145, 1.6 I.E. Boxer
            Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
            Subaru Legacy 2.5

Comment

• Първоначално публикувано от yo Покажи съобщение
              Оффф за пореден път се бях надъхал този път да дойда и хоп имам гости за почивните дни,отново ще пропусна за 5-6 пореден път вече!надявам се да не ме отлъчите, ама налага ми се, а ми се идва много!
              Спокойно колега , няма да те отлъчим . Ама трябва да си далеч от мисълта , че няма да си платиш отсъствията
              sigpic... just my own way .... burning tires , driving fast but safely and responsible ... stay alive ... the race does not begin at the starting grid

Comment

• Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщение
                тука се леят мнения като в някой испано-турски сериал ахаха!подкрепям мнението на Арбалов това е темата за срещи в Ст.Загора,има си друга тема размисли и страсти кой каквото го вълнува,спори му се или просту му се цъка нека да е там!Преди време се изкзаха една камара приказки че само цапаме тази тема!Аз ако не съм редовен посетител трябва да изчета 3-4 или 5 страници за да разбера например ще има или не събиране!

И аз това имах впредвид колега, като си написах коментара преди една, две страници, ама то какво стана.
                Пък както каза по горе оцапахме темата, да не казвам по нецензурни думи.

---------- Post added at 07:08 ---------- Previous post was at 07:04 ----------

Първоначално публикувано от yo Покажи съобщение
                Оффф за пореден път се бях надъхал този път да дойда и хоп имам гости за почивните дни,отново ще пропусна за 5-6 пореден път вече!надявам се да не ме отлъчите, ама налага ми се, а ми се идва много!
                Уо,ние вярваме в теб и се надявам да се видим другата седмица, на изванаредната среща за да се разберем и колко точно хора ще ходим на Италфеста към Габрово на 03.10.09, колко часа ще тръгваме и т.н.
                sigpic
                alfa romeo 156 2.0 TS

Comment

• Полседно,в колко часа,от къде и колко хора за Габрово!?

Comment

• Малко снимки от последната среща...
                    Attached Files
                    sigpic
                    Alfa Romeo 156 / 2.4JTD / '99 / 100kW + чип мунинг

Comment

• Май до късно имаше хора на Зарата, към 21 часа, като се прибирах още имаше Алфички там...
                      Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима

Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.

Comment

• Снимки от Среща на Клуб Алфа Ромео - Стара Загора - 20.09.2009 година.
                        Attached Files
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Днес 18:30ч. на Зарата извънредно за да се разберем кога и откъде ще тръгваме за ИталФест-а!
                          sigpic

Comment

• Материал от извънредната среща на 27.09.2009г.:

Малко видео Alfa 156 2,4JTD VS. BMW 325TDS:

1. http://www.vbox7.com/play:1dc571e1
                            2. http://www.vbox7.com/play:022feb02

Малко снимки:
                            Attached Files
                            Last edited by rado_ss; d.m.y г., 21:31.
                            sigpic

Comment

• Радо , трябваше да го опнеш това БМВ . Тъкмо щеше да засечеш някаквия ремап
                              Ама скоро трябва да сменя тоя съединител защото от Алфа рулз ще стане алфа даун .
                              Last edited by ivan_enchev; d.m.y г., 22:00.
                              sigpic... just my own way .... burning tires , driving fast but safely and responsible ... stay alive ... the race does not begin at the starting grid

Comment

• Първоначално публикувано от rado_ss Покажи съобщение
                                Материал от извънредната среща на 27.09.2009г.:

Малко видео Alfa 156 2,4JTD VS. BMW 325TDS:

1. http://www.vbox7.com/play:1dc571e1
                                2. http://www.vbox7.com/play:022feb02

Малко снимки:
                                И кой победи?
                                Какво е това БМВ бе да го , колко коня е???
                                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                                X