Защо не в 17:41h ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Стара Загора
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от arbalov Покажи съобщениепредлагам часът да бъде 17.30
---------- Post added at 20:08 ---------- Previous post was at 20:07 ----------
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеЗащо не в 17:41h ?
Comment
-
Ш, квот нареди Арбалчето, тва ще е.....щом иска в сеемнайсе и триисе, начи тогава ще е........
Който го няма тогава на Зарата в неделя - ще го давам на Арбалчето....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от arbalov Покажи съобщение17.40-черпя кафе-17.41 вие плащате с кола"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеЦяла кола ли искаш да ти земем бре - италианска, немска????кола 0.500 ко са праиш на луд
Comment
-
Първоначално публикувано от arbalov Покажи съобщениеейй,момченце много ма дразнишкола 0.500 ко са праиш на луд
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от arbalov Покажи съобщениеейй,момченце много ма дразнишкола 0.500 ко са праиш на луд
Куца ни комунекацията нещо, трябва да идеш на курс нещо или на стрсотерапия......."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Утре начи в 17.30 както нареди Арбалчето, сички чинно на Зара-та......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment