трябва да се пробвам и аз някой ден...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Стара Загора
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от hamel1 Покажи съобщениеАма не спирайте дееее .Арабалов трудно пада по гръб така че продължавайтеAlfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
Comment
-
Ало, възрастното Арбалче....ше те банна......що си толкоз лош бре...."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеАло, възрастното Арбалче....ше те банна......що си толкоз лош бре....
Comment
-
шшшшш мераклийте до края на седмицата имам ключове за един бял фиатнякой ако се мисли за много бърз .... нали офертата е до края на седмицата после ако ще се мре да се мре ХАХАХАХАХАХА
146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment
-
Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщениешшшшш мераклийте до края на седмицата имам ключове за един бял фиатнякой ако се мисли за много бърз .... нали офертата е до края на седмицата после ако ще се мре да се мре ХАХАХАХАХАХА
пиши ма ,насъбрал съм му ма якооооооо
Comment
-
Първоначално публикувано от arbalov Покажи съобщениепиши ма ,насъбрал съм му ма якооооооо
Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщениене ви е лесно.... наистина.....Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщениеТи пак кво искаш бе сектант.'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от nmushnikov Покажи съобщениеСледваща среща предлагам в 16:00 часа на Зарата в кв. "Кольо Ганчев"!
Comment
Comment