колеги мисля си дали наи-хубавия от нас да не свали някоя от девоиките дето бачкат на ЗАРАта и в неделя 12ч раиона да е отцепен с конуси само за АЛФИ да мойем да си ги виждаме по добре че много пръснато спираме. 1 снимка не сме си напраили гледам другите градове слагат бая снимки а при нас няма
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Стара Загора
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщениеколеги мисля си дали наи-хубавия от нас да не свали някоя от девоиките дето бачкат на ЗАРАта и в неделя 12ч раиона да е отцепен с конуси само за АЛФИ да мойем да си ги виждаме по добре че много пръснато спираме. 1 снимка не сме си напраили гледам другите градове слагат бая снимки а при нас няма
С шеф ли са, или с шефка......да знаем дали да не вдигнем мерника по високо......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
е ко са праите мис ша търсим ся па така кажете за местата ама трябва да сте сериозни .та да питаме за 4 ,5 коли има ли смисъл ааааа.Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark to 2.0Twin Spark
Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark for fun
Alfa Romeo 146 2.0 TI R.I.P
Comment
-
Първоначално публикувано от traiko_89 Покажи съобщениее ко са праите мис ша търсим ся па така кажете за местата ама трябва да сте сериозни .та да питаме за 4 ,5 коли има ли смисъл ааааа.
Ми да ,няма само да се събираме едни и същи
Comment
-
Първоначално публикувано от arbalov Покажи съобщениеБаси,на срещи не идвате,поне на феста елате бе,ша има безплатни работи и бонуси за нови хора'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Comment
-
a споко е Владо, няма проблеми!не държа да ми го връщаш
Иначе беше Тексако 15 w 40
Айде дано утре стане готина срещичка,както казах аз съм там, но и таз вечер съм на голям рожден ден и ако продължи до към ранни зори няма да мога да стана!145, 1.6 I.E. Boxer
Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
Subaru Legacy 2.5
Comment
-
Колеги не доидох защото сменях радиатор на парното на гоуф 2 почнах го в 9.30 сутринта. по принцип ми трябват 2 часа да го сменя и тествамАМА тоя беше УЧЕБЕН и с тея педали отдясно ми Еб.. Ма.....!!!!! свалих ги смених радиаторчето до 11.45 ОБАЧЕ до 2.30 се борих да накарам ГАДНИТЕ МРЪСНИ "допълнителни" педали да заработят и да са както преди
щото на другия ден имал изпит и КУРсантките не били свикнали с по твардите педали и всичко трябвало да е както преди!!! само дето които ги е слагал си бе6е остаил сичкия маисторлък да го
146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment
Comment