айде айде парите са си пари пък от тия срещи колата няма да се напълни с бензин.5 тата седмица дане забравяте
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Стара Загора
Collapse
X
-
Ще пропусна за съжаление - жената ме мрънка от половин година да одим на Априлци.....чист въздух, природа и прочее глупости....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от arbalov Покажи съобщениеда взема да дойда и аз ,мой да си направим екскурзийка някаде"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеАко ти се намира жена или нещо дето да се разхожда с нея насам натам и да диша въздух, си добре дошъл, аз да си кажа чесно предпочитам на теферич на масичка на двора да наблюдавам всичко това, и да дишам без да ми се налага да се запъхтявам....
Comment
-
Е сяка първа и трета неделя от месеца.....
Първата я пропуснах, но на втората тоя месец съм на линия......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Ми аз тая неделя също ще съм си в СТЗГ, така че ако има повече от двама желаещи за срещичка съм на линия по всяко време......засега с тебе ставаме двама, някой друг ще изяви ли желание за да стане срещичка??????"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment